Zondag Budgetdag – Games – 15 januari

Dark Void

Dark Void speelt zich af in een sciencefictionuniversum genaamd ‘The Void’. Hierin nemen spelers de rol op zich van Will, een piloot die door bepaalde omstandigheden in de Void terecht komt. Hier sluit Will zich al snel aan bij de Survivors. Samen vechten deze rebellenstrijders tegen een buitenaards ras dat de Aarde bedreigt.

Het unieke aan Dark Void is dat Will over een speciaal jet pack beschikt waarmee hij door de omgevingen kan vliegen en zelfs luchtgevechten aan kan gaan. Hierdoor ontstaan dynamische luchtgevechten waarbij spelers het gevecht honderden meters in de lucht kunnen voortzetten. Op de grond voer je actievolle schietgevechten, waarbij je rond rent en in de rondte schiet. De game combineert daarmee elementen van een actievolle avonturengame met stevige dogfights in de lucht.

Prijs: €11,95
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
iDEAL: Ja

Pro Evolution Soccer 2012

Pro Evolution Soccer 2012 is het nieuwste deel in de populaire voetbalserie. Het spel maakt het mogelijk verschillende competities te spelen, waaronder het officieel gecontracteerde UEFA Champions League en de UEFA Europa League. Laat de voetballer in je los met Pro Evolution Soccer 2012! Met Pro Evolution Soccer 2012 wordt de ervaring van het kijken naar voetbal geëvenaard. Het draait in deze voetbalgame dan ook vooral om teamwork. Spelers reageren op elkaar, gaan vrij staan, sluiten de tegenstander in of lopen juist weg van een verdediger!

Spelers rennen vrijwillig de diepte in en ondersteunen elkaar in de verdediging in Pro Evolution Soccer 2012. De makers zien een aanvallende speelstijl als essentie en hoeksteen van Pro Evolution Soccer 2012. Het gaat om het forceren van fouten bij de tegenstander om vervolgens te kunnen scoren! Voor het eerst introduceert Konami met Pro Evolution Soccer 2012 een nieuwe manier van wisselen tussen spelers. Met de rechter analoge stick bepaal je welke voetballer je wilt besturen. Zo kan er in de verdediging gemakkelijker gespeeld worden. Daarnaast is het voor het eerst in de serie mogelijk om twee spelers tegelijk te besturen!

Prijs: €28,95
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
iDEAL: Ja

Killzone 3

Ook in de derde Killzone-game pakken spelers de wapens op om te strijden tegen de buitenaardse Helghast. De shooter gaat verder waar het vorige deel ophield: op Helghan, de thuisplaneet van de kwaadaardige vijand. Keizer Visari is dood en op Helghan barst een machtstrijd los. De overgebleven soldaten van de ISA moeten dit keer niet proberen de oorlog te winnen, maar hem te overleven.

Spelers komen allerlei nieuw wapentuig tegen zoals robots zo hoog als flats en Helghast met jetpacks die de ISA-soldaten vanuit de lucht aanvallen. Ook zullen spelers zelf nieuwe wapens kunnen oppakken en verschillende voertuigen kunnen gebruiken op hun overlevingstocht. Op die tocht komen ze door een nucleaire woestenij, buitenaardse jungles en grote poolvlaktes.

Nieuws in Killzone 3 is de mogelijkheid om de verhaalmodus volledig met twee personen door te spelen. Dit kan uiteraard online via het PlayStation Network, maar ook met twee man op één spelcomputer dankzij een splitscreen-optie. Daarnaast is er nog een competitieve multiplayeroptie waarin twee teams van online spelers het in verschillende modi tegen elkaar opnemen.

Prijs: €17,95
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
iDEAL: Ja

 1.    23 XP
  afca-alex's avatar

  Na niet veel interessants dit.

 2.    2624 XP
  saidddd93's avatar

  killzone 3 aanrader!

 3.    23 XP
  afca-alex's avatar

  Zavvi.nl duurt wel altijd erg lang met bezorging..

 4.    19 XP
  Guido's avatar

  eventjes voor de duidelijkheid. Ik heb op 20 dec dirt 3 besteld bij zavvi, en nog steeds niets verstuurd. Er stond toen dat hij voorradig was, waarna ik een email kreeg dat het toch niet zo was. En nu “asap” wachten.

 5.    272 XP
  -THA-davy's avatar

  Voor iedereen die zeurt over de lange verzendtijd van zavvi het komt uit engeland hij moet eerst daar naar de post dan naar de boot naar nl en hier dan nog naar de post nou dan ben je wel 7 dagen verder

 6.    23 XP
  afca-alex's avatar

  Ik zeur er over dat de voorraden er telkens niet zijn.. Niet over de bezorging dat snap ik ook nog wél.

 7.    2624 XP
  saidddd93's avatar

  bij zavvi veel besteld kwam allemaal binnen 1 week…
  nog nooit problemen meegemaakt met voorraad top webshop

 8.    522 XP
  axeldc's avatar

  @-THA-davy:
  Ik bestel altijd via Amazon.co.uk, want daar leveren ze echt snel en het is nog eens goedkoop ook. Als het vanuit Engeland komt, duurt het max. 5 werkdagen, als het vanuit Charleroi komt, dan duurt is het er na 2 werkdagen. Bij Zavvi.nl had ik het de ene keer na 7 werkdagen en de andere na 2-3 weken, dus mijn voorkeur gaat uit naar Amazon.

 9.    5458 XP
  7th-son's avatar

  @-THA-davy: onzin?
  als ik bij hd movie source bestel in amerika, dan heb ik het in 4 werk dagen binnen

 10.    2624 XP
  saidddd93's avatar

  @axeldc:

  echt jammer dat ze geen paypal hebben kan niet wachten tot amazon.nl komt

 11.    329 XP
  arnoud1997's avatar

  geen chille spellen