Max Payne 3 lijkt ondertussen al een eeuwigheid op zich te laten wachten. Sinds ontwikkelaar Remedy Entertainment de Max Payne franchise aan Take Two heeft verkocht in 2002 is de franchise gelukkig eindelijk weer op gang gekomen en het einde van de ontwikkeling aan de game lijkt dan ook in zicht te komen.

Reden genoeg voor de oorspronkelijke ontwikkelaar, Remedy Entertainment, om eens een blik te werken op wat Rockstar met hun oude franchise heeft gedaan. Remedy was hierover kort en bondig en noemde de weg die Max Payne was ingeslagen ronduit briljant.

“We absolutely love what they’ve done and couldn’t be more proud of where the series is headed. I mean, they don’t really make shitty games, do they? It’s as if the Rockstar logo has become this, ‘Seal of quality’.”

We willen het graag eens zijn met Remedy Entertainment en kijken dan ook enorm uit naar de release van de game, maar helaas laat deze in ieder geval nog wel even op zich wachten. Zodra we meer weten laten we het jullie uiteraard zo snel mogelijk weten.