Codemasters en ESPN hebben een wel erg interressante deal gesloten. Een aantal stages uit de X Games zullen hun opwachting maken in DiRT2.

De stages zullen X Games America, X Games Europe en X Games Asia gaan heten. Dankzij deze toevoeging is er weer een klein stukje realisme toegevoegd aan de game. De stages zijn niet meteen beschikbaar, je zult eerst een aantal specifieke doelen moeten bereiken in de World Tour mode.

Bekende racers als Ken Block, Dave Mirra en Tanner Faust zijn te vinden in de nieuwe racegame, ook gouden medaille eigenaar Travis Pastrana. Iedere stage zal uit twee knockout rondes bestaan die zich afspelen in Londen, Tokio en Los Angeles.

Collin McRae: DiRT2 zal op 11 September in de winkels liggen. DiRT2 is het vervolg op de rally game DiRT, een race game welke ontwikkeld is met ondersteuning van rally-kampioen Collin McRae. De EGO Engine stuurt deze game aan, deze engine zorgt voor de prachtige graphics op je scherm.

Tijdens het ontwikkelen van het tweede deel gebeurde er iets wat niemand had verwacht: Collin McRae overleed tijdens een helicopter vlucht met zijn eigen privé helicopter. De game is niet gecanceld maar juist doorontwikkeld als een eerbetoon aan McRae. Andere bekende rally racers hebben ook als eerbetoon meegeholpen aan de game, dit beloofd alvast een goede game.