Het nog onaangekondigde Resident Evil vervolg heeft rumoer om zich heen. Het begon allemaal met de mysterieuze symbolen van ‘No hope left’, die over verschillende gebieden op de wereld te vinden waren. Dit zorgde voor veel connecties met deze gameserie, waar totaal nog niets over een vervolg gezegd is.

Toevallig plaatste de bekende game site VentureBeat ook speculaties over de game en dan wel over de karakters, die het spel zal bevatten. In dit artikel stond dat er waarschijnlijk twee oude bekenden gaan samenwerken. Dit zijn Leon S. Kennedy uit Resident Evil 2 en 4 en Chris Redfield, bekend uit de eerste en vijfde game uit de serie. En ook stond erin dat Ada Wong ook een rol zal spelen in het nieuwe verhaal.

De game wordt een mengeling van de actie en horror in Resident 4 en 5, wat hopelijk precies een goede verdeling wordt. Al deze informatie zegt VentureBeat van een betrouwbare Capcom bron te hebben, dus volgens hun is het waar.

Vanavond is Capcom’s fright night, we hopen dan ook, dat er meer informatie vrijkomt over de Resident 6. Als we meer horen, lees je dat natuurlijk hier op de site, we houden jullie op de hoogte.