Alles wat je moet weten over Mortal Kombat op de PS Vita

Dat Mortal Kombat eraan zit te komen voor de PlayStation Vita weten we inmiddels. Maar wat de game precies in zal houden en hoe de game de overgang van de PlayStation 3 naar de PlayStation Vita heeft gemaakt was nog weinig tot niets over bekend.

Maar daar komt nu verandering in! De PlayStation Blog heeft een interview gehouden met de mensen achter de game en heeft alle brandende vragen van de fans gesteld. Hieruit kunnen we afleiden dat de game op de Vita op een soepele 60FPS loopt, er een hoop extra content is naast alle content uit de PlayStation 3 versie en dat we exclusieve modi krijgen die gebaseerd zijn op de functies van de Vita.

Het volledige interview is hier te vinden voor alle die-hard Mortal Kombat fans. Een releasedatum hebben we helaas nog niet, maar zodra we meer weten zijn jullie de eerste die we het laten weten!

Boxshot Mortal Kombat Vita

Mortal Kombat Vita

Releasedatum:
03-05-2012
Genre:
Vechten
Uitgever:
Warner Bros. Interactive
Ontwikkelaar:
PS Vita Mortal Kombat servers gaan eind deze maand offline
Gepubliceerd op 13 mei, 2014 om 17:22
Launchtrailer van Mortal Kombat Vita vrijgegeven
Gepubliceerd op 1 mei, 2012 om 22:05
Mortal Kombat Vita krijgt ook exclusieve vrouwelijke kostuums
Gepubliceerd op 28 apr, 2012 om 17:48
Mortal Kombat Vita krijgt exclusieve kostuums
Gepubliceerd op 24 apr, 2012 om 08:00
 1.    4547 XP
  ps3dennis's avatar

  Zo lang ze maar niet het zelfde gaan doen als bij de fighting games op de 3DS (elke keer op het scherm drukken voor een aanval). De vita heeft genoeg knoppen + het aan raak gedeelte op de achter zijde “L en R” kunnen ze ook gebruiken al extra knoppen.

 2.    374 XP
  Goliath's avatar

  @ps3dennis: Als je even een blik werkt op het interview waar ik naar verwijs in de tekst, zie je dat ze inderdaad gewoon werken met de knoppen. De enige aanval waarbij je het touchscreen gebruikt is de fatality, de rest gaat gewoon met de traditionele controls. Het vlak op de achterzijde zal niet gebruikt worden.

 3.    6677 XP
  Myx's avatar

  Aan fighting games is dus iig genoeg. Lijkt me zo vet om dit op me ps vita te kunnen spelen, zoals sf x tekken.