Star Wars: The Force Unleashed Ultimate Sith Edition aangekondigd

LucasArts heeft onlangs bekendgemaakt dat de “Ultimate Sith Edition” van Star Wars: The Force Unleashed deze herfst in de winkel zal liggen. Deze USE zal twee nieuwe levels met zich mee brengen.

De eerste zal zich afspelen op Tatooine waar je als Vaders apprentice de jedi Obi-Wan Kenobi moet zoeken en uiteindelijk zal je een gevecht met hem aan moeten gaan, tijdens deze zoektocht zal je onder andere even langs gaan bij Jabba the Hutt’s paleis.

Bij het tweede level zul je niet meer als Vader’s apprentice door het leven gaan maar zul je zelf de Vader worden, je zult dus de Vader-achtige wapenuitrusting dragen en tegen Luke Skywalker moeten vechten. De Hoth missie zal exclusief zijn voor de USE van de game, de Tatooine missie zul je ook online aangeboden krijgen voor een kleine vergoeding ben jij dan ook eigenaar van de Tatooine level. Dit is natuurlijk voor degene die de originele versie hebben.

Niet alleen krijg je deze twee levels erbij, ook zul je al de DLC die is uitgekomen tot nu toe gratis erbij krijgen op een disc, dit houdt in dat de Jedi Temple missie erin te vinden zal zijn en verschillende player skins.

Het opvallende is dat de game al een jaar uit is en dat er nú pas een tweede editie uitkomt van de titel, uiteraard is The Force Unleashed nog steeds de snelst verkopende Star Wars game ooit en heeft de game meer dan 6 miljoen exemplaren verkocht.

Hieronder zijn een aantal vrijgegeven screenshots van de DLC, hierop zijn onder andere Obi-Wan Kenobi en de Apprentice met Vader-achtige wapenuitrusting te zien. [nggallery id=146]

7 reacties

 1.    954 XP
  Callme's avatar

  ik heb het spel al, andes had i hem wel gekocht..klinkt vet..nog een level als Vader

 2.    96 XP
  PatatjuhNL's avatar

  @Callme

  Precies hetzelfde hier >.<
  Misschien dat het later nog beschikbaar wordt als DLC?

 3.    6677 XP
  Myx's avatar

  Vond het spel mr voor even leuk.

 4.    177 XP
  KB-013's avatar

  @PatatjuhNL: Nee, er komt maar 1 level van die 2 online als DLC. 😉

 5.    515 XP
  Dead-M's avatar

  Haha.. toen ik de titel zag: ‘Star Wars: The Force Unleashed Ultimate Sith Edition aangekondigd’
  Toen dacht ik van: wtf? Dat spel is al een jaar oud ofzo xd, en je hoort er ook bijna niks over. Maarja.. ik heb het spel zelf al, en geen DLC of wat dan ook. Ik ga em dus niet kopen.

 6.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Heb alleen toen de demo gedaan en die was best leuk eigenlijk

 7. Anoniem -   
  84.86.199.99 (Niet geregistreerd)'s avatar

  Het spel zal op de Xbox 360, PS3, PC en Mac verschijnen en er zullen drie nieuwe levels in komen waarin je de leerling van Darth Sidious bent omdat je Darth Vader hebt gedood, dat heb ik teminste op een aantal sits gelezen.