WipEout 2048 demo voor de PS Vita is beschikbaar en hij is tof!

Gisteren heb ik de WipEout 2048 demo gedownload op mijn PS Vita, vanuit de Japanse PlayStation Store. In deze demo krijg je een voorproefje op een enkele track van de game en dit smaakt meteen naar meer. De graphics zijn werkelijk fantastisch en zelfs de anti aliasing is dik in orde, wat af en toe een probleem is bij andere PS Vita-games. Ik ben dan ook behoorlijk onder de indruk van deze game en het toont aan dat ‘racegames’, alhoewel een iets andere stijl qua racen, zeer goed kunnen werken op de PS Vita. Ridge Racer is een teleurstelling en zo bleven er niet veel racers over naast Asphalt en Formule 1, ik ben dan ook blij met de komst van WipEout.

De besturing werkt ook zeer goed en er zijn geen framedrops of andere ongein aanwezig. Gevoel van snelheid is ook uitstekend verwerkt in de game en dat is natuurlijk heel belangrijk. WipEout 2048 wordt een launchgame voor de PS Vita en komt ook op 22 februari uit, evenals de handheld. Aan de hand van de demo kan ik je vertellen dat als je van de WipEout games houdt, je deze echt geweldig gaat vinden.

Boxshot WipEout 2048

WipEout 2048

Releasedatum:
22-02-2012
Genre:
Actie
Uitgever:
Sony
Ontwikkelaar:

4 reacties

 1.    109 XP
  MasterKratos's avatar

  De enige race game(s) waar ik van hou is Wipeout, dus komt zeker goed.

 2. Anoniem -   
  95.96.107.xxx's avatar

  Kan je niet wat Gameplay Beelden maken? =D

 3.    615 XP
  thibaut peeters's avatar

  @M4GN3T:leuk dat je ons jaloers maakt met je psvita :S

 4.    40 XP
  BenitoMilan's avatar

  Ik heb hem zojuist gedownload, en ik moet zeggen. Hier zie je echt de kracht van de PSVita! Bij Uncharted: Golden Abyss had ik nog de indruk dat het beter kon. (vooral de anti aliasing was voor mij een minpuntje.) Maar hier zeer mooi afgewerkt! Deze gaat op mijn pre-order lijstje!

Ontwikkelaars WipEout leggen nadruk op connectiviteit voor next-gen consoles
DLC Special: WipEout 2048’s WipEout HD & Fury uitbreiding
Bijzondere graphics vergelijking WipEout PS3 en PS Vita
WipEout 2048 DLC gratis wanneer je WipEout HD (Fury) voor de PS3 al hebt