Metal Gear Solid HD Collection launch trailer speciaal voor Europa

Amerika heeft al een tijdje met deze collectie kunnen spelen, maar gelukkig is Konami ons niet vergeten. Het game pakket zal begin volgende maand beschikbaar zijn op ons continent, met daarin Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty, Metal Gear Solid 3: Snake Eater en Metal Gear Solid: Peace Walker.

Vandaag heeft Konami dan ook speciaal voor Europa een launch trailer uitgebracht, die laat zien wat er allemaal in het pakket zit. Niet alleen de bovengenoemde drie games zitten hier in, maar ook de MSX2 games uit 1987: Metal Gear 1 & 2.

Laat je hieronder betoveren door deze geweldige bundel van games, die te zien is in de trailer genaamd ‘Tactical Espionage Action’. De precieze datum van uitgave in Europa is 3 februari.

Boxshot Metal Gear Solid HD Collection

Metal Gear Solid HD Collection

Releasedatum:
03-02-2012
Genre:
Actie
Uitgever:
Konami
Ontwikkelaar:
 1.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  de datum van de game release moet je aan passen..

 2.    132 XP
  speler's avatar

  Ik bleef steken met metal gear solid bij die ‘vrouw’ met haar tentakels. Ik geraakte daar gewoonweg niet door, heb uiteindelijk het spel aan de kant gesmeten. Ze moeten een spel zo maken dat als je er na een tijd niet doorgeraakt, je de mogelijkheid moeten hebben om een stap over te slaan. Ik heb het spel gewoonweg niet meer aangeraakt en zal er van die reeks daardoor nooit nog een van kopen.

 3.    5443 XP
  7th-son's avatar

  @speler: daar heb Je internet voor, vor een oplossing?
  Beetje zwak eigenlijk om meteen geen enkele Mgs te spelen omdat Je er bij 1 niet verder komt
  Je weet niet wat je mist

 4.    109 XP
  MasterKratos's avatar

  @7th-son: Je haalt de woorden uit m’n mond.
  OT: Zelf vind ik wel jammer (aan de andere kant begrijpelijk) dat 360 het nu ook krijgt. MGS is toch een Playstations merk geweest door de jaren heen en nu plots niet meer. Haalt de charme een beetje weg voor mij…Weet zelf niet of ik deze collectie haal, heb de oude versies nog liggen hier. Om nu weer weer zoveel uren erin te stoppen… :p

 5.    2676 XP
  jimke1's avatar

  dit lijkt mij echt niet een remak HD
  het ziet er uit als geld klopperij uit

 6.    132 XP
  speler's avatar

  @7th-son: Dat heeft met internet niks te maken. Met een walkthrough ben ik niks. Ik was gewoon elke keer dood, dat bleef maar duren en dan is de fun er gewoonweg helemaal af. Als het echt niet lukt, dan is er geen oplossing. 50 euro betalen voor een spel dat ik gewoon niet uit kan spelen. Dat ik er barslecht in ben kan goed zijn, maar dan moeten ze het maar makkelijker maken.

 7.    5443 XP
  7th-son's avatar

  @speler: daar heb ik ook best begrip voor, maar wat ik dan niet kan vatten is dat je de volgende delen dan ook maar meteen niet speelt.

  PS: heb je het wel op easy geprobeerd? 😉
  En bij metal gear heb je altijd meer dan 1 manier om een baas te verslaan.
  misschien kunnen wij je er zelfs mee helpen 😉