Vanaf vandaag kunnen de Elite leden van Call of Duty die een Xbox 360 in hun bezit hebben, spelen op twee nieuwe maps. Slechts een beperkte groep kan nu al aan de slag met de eerste DLC voor de game, maar later kunnen ook PS3 bezitters en spelers zonder elite aan de slag met de twee nieuwe maps.

De eerste map is genaamd ‘Piazza’ en is een idyllisch Italiaans vakantieoord waar gevaar in een klein hoekje zit en je voor je het weet in de loop van een wapen kijkt. Gevechten op de korte afstand en aanvallen van achter, boven en onder zijn aan de orde van de dag.

De tweede map heet ‘Liberation’ en is een uitgestrekt militair landschap ideaal voor sluipschutters en LMGs. Aan beide zijden bevindt zich geschut voor eenieder die dapper genoeg is om dekking in te ruilen voor brute vuurkracht.

Beide maps zijn speelbaar in de multiplayer van de game, maar dienen ook als nieuwe als maps voor survival. Wanneer de content naar de PS3 gaat komen staat nog niet vast, net zoals de datum wanneer de maps speelbaar zijn voor de Elite leden van Call of Duty op de PlayStation 3.