Unieke Japanse RPG Tokitowa krijgt eerste trailer

Velen vragen zich tegenwoordig af of de Japanse game-industrie nog wel kan concurreren met de Westerse variant. Ondanks dat de Westerse ontwikkelaars populairder zijn dan ooit, zijn er ook genoeg games uit de Japanse markt die zeer goed ontvangen zijn in het westen. Een tijdje terug kregen we het innovatieve Catherine nog voorgeschoteld en het vervolg op Final Fantasy XIII-2 hebben we op dit moment al in ons bezit. Er zijn dus wel wat uitschieters te noemen.

Een PS3-exclusive RPG onder de naam Tokitowa zal dit jaar in Japan op de markt verschijnen. De game heeft een erg interessante stijl van graphics. Tokitowa neemt de anime stijl uit Japan namelijk erg serieus en probeert deze één op één te vertalen in een game. Hoe de RPG precies werkt word niet duidelijk uit de trailer, maar onze interesse is in ieder geval gewekt. Nu maar hopen dat de game een Europese release zal krijgen.

Onze excuses voor de lage kwaliteit van de trailer, zodra er een betere versie beschikbaar is zullen we de onderstaande trailer vervangen.

Boxshot Tokitowa

Tokitowa

Releasedatum:
niet beschikbaar
Genre:
niet beschikbaar
Uitgever:
niet beschikbaar
Ontwikkelaar:

4 reacties

 1.    200 XP
  FBIman66's avatar

  Interessante trailer :))

 2.    5870 XP
  7th-son's avatar

  looking awesome!!
  en die korte gameplay beelden geven mij een beetje het idee dat het weer old school word, met world map en al!

 3.    8332 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  AUB een europese release of amerikaanse dan kan ik het nog importeren 😀

 4.    90 XP
  Intersivety's avatar

  Lijkt me leuk deze Anime RPG!