Gerucht: 2K Games en lead artist van BioShock komen met nieuwe IP

BioShock Infinite moet nog uitkomen, maar het lijkt erop dat 2K Games en de mensen achter BioShock alweer druk bezig zijn met een compleet nieuwe IP. J.R. Hogarth de la Plante, de lead artist van de BioShock serie en het hoofd van 2K Games Marin hebben namelijk snode plannen aldus de geruchten.

Volgens het CV van de la Plante zijn de twee momenteel bezig met het pitchen van het idee op een intern niveau. Het zal dus sowieso nog wel even duren voor we meer te weten krijgen over de eventuele nieuwe IP, als dit überhaupt het geval zal zijn. Toch zijn we reuze benieuwd naar de titel gezien de kwaliteit van zowel de BioShock titels als de meeste games van 2K.

Boxshot BioShock Infinite

BioShock Infinite

Releasedatum:
26-03-2013
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
2K Games
Ontwikkelaar:
De BioShock franchise blijft belangrijk voor Take Two
Gepubliceerd op 1 jun, 2015 om 12:37
BioShock Infinite: The Complete Edition krijgt fraaie launch trailer
Gepubliceerd op 6 nov, 2014 om 12:22
BioShock Infinite: The Complete Edition heeft een datum gekregen
Gepubliceerd op 31 okt, 2014 om 14:59
BioShock Infinite: Complete Edition lijkt op komst
Gepubliceerd op 23 sep, 2014 om 09:32
  1. Anoniem -   
    87.208.120..xxx's avatar

    Het is niet zo moeilijk om te raden waar ze (nu al) mee bezig zijn bioshock invinite is zo goed als klaar, en “Levigne” heeft ons een splinternieuwe bischock voor de Vita beloofd, dus geloof mij maar, als die gasten klaar met intern overleg, sleutelen ze een mooie trailer in elkaar en krijgen we te horen wat de nieuwe (eerste bioshock) voor de Vita gaat zijn.