Zojuist bevestigd door Infinity Ward’s Robert Bowling, de datum voor de eerste downloadable content voor PS3-gamers met Modern Warfare 3 en Elite Premium. Iedereen riep dat het maar een week later zou zijn dan de Xbox 360 en dat we veel te kritisch waren in dit bericht.

Maar wat blijkt, wij net zoveel betalende Premium Elite leden krijgen dezelfde content, voor hetzelfde bedrag, voor dezelfde game…alleen dan een maand later. 28 februari is de datum dat de eerste twee maps voor de PS3 gaan verschijnen, terwijl de maps al vanaf 24 januari verkrijgbaar zijn op de X360. Het gaat hier om Liberation & Piazza.

Het rare van alles blijft alleen dat Activision hier gewoon zonder stoot of slag mee weg komt. Niemand die nadenkt dat het belachelijk is dat je voor dezelfde service op een andere console voor hetzelfde bedrag, langer moet wachten op je content. Als het nu een paar dagen was of hoogstens een week, konden we hier nog mee leven. Een maand is alleen echt van de zotte en het is nog maar de vraag hoe lang CoD-fanboys dit gaan slikken.