Een aantal dagen geleden kon je hier lezen dat er een nieuwe versie van Star Wars: The Force Unleashed is aangekondigd afgelopen weekend op de Comic-Con in San Diego. Op de Twitter van LucasArts verscheen vandaag wel een heel bijzondere tweet, de originele PlayStation 3 versie van de game krijgt namelijk als de Ultimate Sith Edition uitkomt ook een patch met daarin de trophies.

Het is ongeveer een jaar geleden dat Star Wars: The Force Unleashed in de winkels is komen te liggen, maar toch heeft LucasArts onlangs een nieuwe versie van de game aangekondigd, deze versie zal Ultimate Sith Edition gaan heten. Hierin zitten twee extra levels waarvan ééntje ook op PSN zal verschijnen. Ook zal alle DLC die uit is gekomen voor deze game het afgelopen jaar op een schijfje te vinden zijn. Dit houdt in dat de Jedi Temple missie erin te vinden zal zijn en verschillende player skins.

Het nadeel van deze patch is dat hij niet meteen alle trophies kan registreren die je eigenljk zou hebben behaald met je oude game, dit betekend dus dat je een nieuwe game zal moeten starten om trophies te kunnen behalen. De review van de game is hier te bekijken, de game kreeg van ons een 7.2 de grootste minpunten van deze game zijn de laadtijden en de camera die niet altijd even goed werkt. Hier staat wel tegenover dat de game ongelooflijk goede physics heeft en dat het verhaal ontzettend goed is uitgewerkt.

Wanneer de Ultimate Sith Edition uitkomt is nog niet aangekondigd. Hieronder kun je al een aantal screenshots zien van de twee nieuwe levels, de apprentice met een vader-achtige wapenuitrusting en het vernieuwde logo.

[nggallery id=146]