True Crime serie krijgt nieuwe naam en eerste poster

Als jullie het je nog kunnen herinneren was het de bedoeling dat Square Enix de True Crime serie zou gaan rebooten. True Crime games waren zwaar geïnspireerd door de GTA games en alhoewel de games een zekere fanbase op hadden gebouwd was de laatste game niet van bijster hoge kwaliteit. Een tijd terug onthulde Square Enix de nieuwe True Crime titel Hong Kong. Deze werd helaas niet al te lang terug geschrapt doordat de game te weinig vooruitgang boekte.

Ondanks deze tegenslag heeft Square de franchise niet geheel overboord gegooid en hebben ze besloten de True Crime serie als nog te rebooten, maar dit keer zal de naam ook veranderen. Square heeft onlangs de naam van de nieuwe game onthuld. De nieuwe game zal Sleeping Dogs gaan heten en de eerste poster van de game is hieronder te bekijken.

Of het verstandig is dat ze de True Crime naam verandert hebben naar iets dat vertaald naar slapende honden, dat valt nog te bekijken. Uiteraard wilde Square graag af van de slechte naam die True Crime aan zich had hangen, maar in ieder geval kende mensen de serie wel. Valt de nieuwe naam bij jullie in de smaak of hadden jullie toch liever de naam True Crime: Hong Kong gewild? Laat het ons weten in de comments.

Boxshot Sleeping Dogs

Sleeping Dogs

Releasedatum:
17-08-2012
Genre:
Actie
Uitgever:
Square Enix
Ontwikkelaar:
 1.    285 XP
  xDutchSpectre's avatar

  Ik weet het niet hoor. Ze hadden de naam net zo goed True crime kunnen laten. Als ze gewoon een goed spel leveren dan verkoopt het wel. Zo niet dan heeft het veranderen weinig invloed.

 2.    6677 XP
  Myx's avatar

  @xDutchSpectre: Snap het ook niet, true crime kennen mensen iig nog, maar sleeping dogs zou zichzelf helemaal opnieuw moeten bewijzen.

 3. Anoniem -   
  trololol's avatar

  Ben mn interesse in true crime een hele tijd geleden kwijtgeraakt dus overbodige informatie voor mij

 4.    2260 XP
  iRobbert-'s avatar

  Wel dope opzich. ..

 5.    4547 XP
  ps3dennis's avatar

  True crime: Hong Kong of Sleeping Dogs was beter geweest. Denk niet dat het een slimme zet is.

 6. Anoniem -   
  86.89.54..xxx's avatar

  True Crime was origineel van Activision, maar Sqenix heeft de rechten opgekocht, behalve de rechten van de naam.

 7.    440 XP
  Zocalox's avatar

  Klopt, de naam is verandert omdat ze de rechten van True Crime niet hadden gekocht.