PixelJunk Shooter Walkthrough met producer Matt Morton

Tijdens de Comic-Con in San Diego afgelopen weekend zijn er een hoop aankondigingen en mededelingen gedaan. Ook de hoeveelheden aan footage was niet mis, het leek alsof er een soort van kleine E3 werd gehouden. Nieuwe LittleBigPlanet kostuums, een nieuwe versie van Star Wars: The Force Unleashed, gameplay beelden van Dante’s Inferno of Wesker die definitief het toneel heeft verlaten van de Resident Evil-franchise, het nieuws blijft binnenstromen. Vandaag is er alweer nieuwe footage naar buiten gekomen die werd afgespeeld op de Comic-Con.

In de onderstaande video is te zien hoe Pixel Junk Shooter producer Matt Morton een ijs level uitspeelt. Wanneer deze game uit gaat komen is nog niet duidelijk, wel is het duidelijk dat dit weer net zo’n goede game gaat worden als de vorige delen uit de PixelJunk serie.Een aantal weken geleden heette de game nog PixelJunk 1-4, aangezien Q-Games dit achteraf gezien geen pakkende titel vonden hadden ze een wedstrijd georganiseerd waarin iedereen een naam voor PixelJunk mocht inzenden. De winnaar is al gekozen, vandaar de naam PixelJunk Shooter.

5 reacties

 1.    992 XP
  rickaa12's avatar

  cool!

 2.    6677 XP
  Myx's avatar

  Ziet er echt leuk uit, leuker dan ik had verwacht. Alleen ziet het er een beetje raar uit als dat lava enzo naar beneden valt te langzaam.

 3.    2623 XP
  nis-gens's avatar

  hmm niks voor mij

 4.    163 XP
  Dazz-e's avatar

  nee dit gaat hem niet worden denk ik

 5.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  De naam is er iig wel beter op geworden