Activision en Hasbro kondigen Battleship aan

Uitgevers Activision en Hasbro hebben aangekondigd dat we in mei zeeslag kunnen gaan spelen op onze PlayStation 3. Ontwikkelaar Double Helix Games is namelijk bezig met de game Battleship. De game is geinspireerd op de film Battleship die binnenkort ook te zien zal zijn in de bioscoop.

In Battleship speel je als elite specialist Cole Mathis een combinatie van de bekende zeeslagen en een gedeelte zal bestaan uit first person gameplay. Je bent constant bezig om de stranden van Hawaii vrij te houden van buitenaardse vijanden en tijdens het uitdelen van orders is het mogelijk te wisselen naar de marinevloot om daar ook je orders uit te delen.

Zo heb je de beschikking over vliegdekschepen, fregatten, kruisers, torpedobootjagers, onderzeeërs en het oorlogsschip USS Missouri waarmee je de vijand weg kunt houden om bepaalde strategische punten in het bezit te houden.

“Trapped in a veritable communications dead zone, Mathis must command the U.S. Navy fleet in a ‘siege on the sea,’ while simultaneously rallying the troops on land for a terrifying ‘war on the shore.’”

Boxshot Battleship

Battleship

Releasedatum:
20-04-2012
Genre:
Strategie
Uitgever:
Activision
Ontwikkelaar:
  1.    2260 XP
    iRobbert-'s avatar

    Booohring..

  2.    615 XP
    thibaut peeters's avatar

    ok dan :S hier ga ik mij geld toch niet aan uitgeven hoor !