Goed nieuws, want Activision heeft nieuwe informatie vrijgegeven over een content bundel. Ze hebben namelijk aangegeven dat er een content collection komt voor alle niet Elite leden, zodat zij ook eindelijk aan de slag kunnen gaan met de content die op dit moment deels beschikbaar is voor wel Elite leden.

De Content Collection voor Call of Duty: Modern Warfare 3 komt in maart uit voor de Xbox 360, maar over de PlayStation 3 eigenaars wordt weer met geen woord gerept.

Over de inhoud werd ook niet gesproken, maar naar alle waarschijnlijkheid zullen er de drie nieuwe multiplayer maps inzitten, Liberation, Overwatch en Piazza, maar wat ook mogelijk is, is dat er nog extra missies in de bundel zitten, aangezien die binnenkort verschijnen voor CoD Elite leden op de Xbox 360.

Een prijs voor de ‘content collection’ is er nog niet, evenals een release datum voor de PlayStation 3 eigenaars. Wellicht zal de datum ergens in april liggen, aangezien Activision nog steeds exclusiviteit biedt aan Microsoft.