Vandaag kunnen wij ook weer een mooie update verwachten voor PlayStation Home en we beginnen even met onze Europese versie. Om goed te beginnen is er vanaf vandaag de mogelijkheid om MotorStorm Pacific Rift te starten met vrienden vanuit PlayStation Home. Tot nu toe is dit de enige feature van MotorStorm Pacific Rift, maar er komt nog veel meer aan. Bekijk de screenshots hieronder maar wat je de aankomende weken kan verwachten.

[nggallery id=152]

Doordat vandaag Fat Princess beschikbaar gesteld wordt in de PlayStation Store, vieren ze dat in PlayStation Home met een leuk event: de Fat Princess ‘Quest for Cake’. Ga dus zo snel mogelijk naar de PlayStation Events Space en doe mee met dit leuke event. Deze space is helemaal verbouwd in de stijl van de nieuwe exclusieve PSN-game, waar je op zoek moet gaan naar acht stukken taart in gesloten kooien.

Om deze stukken taart te kunnen bemachtigen moet je door de hele space op zoek gaan naar aanwijzingen, zodat je uiteindelijk de stukken taart aan de prinses kan geven. Natuurlijk doe je het allemaal voor één ding: een mooie kroon voor in je appartement.

[nggallery id=153]

Het lijkt misschien een kleine update, maar we kunnen nog iets anders verwachten. Sony heeft namelijk een paar leuke verrassingen voor ons in petto, die te maken heeft met de levende doden. Wat precies weten we niet, maar daar moet je zelf gewoon achter komen in PlayStation Home.