Bulletstorm

Bulletstorm speelt zich af in de zesentwintigste eeuw. Je kruipt in de huid van Grayson Hunt, een lid van een geheime eenheid genaamd Dead Echo. Hunt wordt op een missie gestuurd om iemand om te leggen die verdacht wordt van een massamoord. Als blijkt dat deze persoon onschuldig is, weigert Hunt de man te doden en wordt hij een voortvluchtige. Uiteindelijk komt hij terecht op een planeet die bevolkt wordt door moordlustige mutanten.

Daar mag Hunt laten zien hoe goed hij is in het maken van headshots in deze Third-Person Shooter. Het draait in Bulletstorm namelijk niet alleen om hoeveel vijanden je afschiet, maar ook hoe je ze afknalt. Het ‘skillshot’-principe zorgt ervoor dat je hogere beloningen krijgt als je kiest voor creatieve moordmethoden tijdens een stijlvolle schietpartij. Door de focus op over-the-top-actie is het spektakel in Bulletstorm niet gericht op realisme, maar op gewelddadig vermaak.

Prijs: €19,45
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
PayPal: Ja

Marvel vs. Capcom 3

De grootste helden uit de Marvel en Capcom stallen gaan met elkaar op de vuist in Ultimate Marvel vs Capcom 3. In deze versie keert elk episch karakter uit de oorspronkelijke blockbuster terug naar de strijd naast twaalf nieuwe vechters, acht over-de-top nieuwe levels en verbeterde gameplay! Ultimate Marvel vs Capcom 3 zet personages uit diverse games van uitgever Capcom tegenover iconische stripfiguren van Marvel Comics. Dit betekent dat Ryu, Blanka en Mr. Bison kunnen vechten tegen Wolverine en Cyclops.

Capcom heeft een speciale techniek ontwikkeld om tweedimensionale gameplay en driedimensionale beelden nog beter in elkaar te laten overlopen. Ultimate Marvel vs Capcom 3 is dan ook de eerste game die gebruik maakt van dit zogenaamde MT Framework. Hiermee wordt de klassieke tweedimensionale vechtstijl van een spel als Street Fighter vertaald naar een modern driedimensionaal spel. Ultimate Marvel vs Capcom 3 maakt gebruik van een versimpelde besturing door slechte drie knoppen te gebruiken voor de aanvallen. Zo kunnen spelers hoog, midden en laag aanvallen. De tactiek van een vechtpartij wordt dan ook besloten in de verdediging en de timing van de aanvallen. Door een bepaalde toetscombinatie in te voeren, kunnen grote spectaculaire aanvallen uitgevoerd worden die kenmerkend zijn voor het bepaalde personage.

Prijs: €23,99
Verzendkosten: €1,95
Link: YourGameZone
iDEAL: Ja

Ridge Racer (PS Vita)

Ridge Racer is een spectaculaire racegame waarmee menig Playstation-fan is opgegroeid. De serie gaat al vele jaren mee en wordt gekenmerkt door hoge snelheden, snelheidboosts en goede competitie. Het spel is nu ook te spelen op de Playstation Vita. Echte fans van het racegenre of van de game Ridge Racer hoeven zich niet te beperken tot races in de carriere-spelfunctie. Een uitgebreide online functie maakt het mogelijk tegen andere gamers te racen, waar je ook bent. Ook worden de racetijden van andere spelers automatisch binnengehaald wanneer je over straat loopt. Op die manier krijg je steeds weer nieuwe uitdagingen!

Ridge Racer is beroemd vanwege het driften, en dus is nu op de Playstation Vita niet veel anders. Een aangepast systeem maakt het driften iets anders. Spelers kunnen de actie aanpassen aan hun rijstijl, waardoor het driften in potentie nog beter aan kan voelen. Ridge Racer introduceert voor het eerste de Planetary League voor de beste racers ter wereld. Spelers kunnen lid worden van een van de vier teams en het opnemen tegen andere spelers!

Prijs: €19,45
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
PayPal: Ja