http://www.psx-sense.nl/images/file/img_4f412b2f914d1.jpg

Er zijn natuurlijk heel erg veel winkels die de PS Vita aanbieden, maar de meesten doen dit gewoon voor de adviesprijs. We hebben alleen een paar uitzonderingen gevonden voor jullie, die we natuurlijk maar al te graag delen. De eerste aanbieding is die van Gamediscounter.com, een webshop van Tom Coronel. Je betaalt bij hun namelijk 235,99 euro voor de WiFi-versie, en 285,99 voor de 3G-versie.

Heb je alleen geen zin in online bestellen maar wil je gewoon de PS Vita ’s ochtends om 8:00 op 22 februari in handen hebben? Dan moet je naar de Makro. Daar is de PS Vita namelijk voor dezelfde prijs te krijgen als bij Gamediscounter. Let er wel op dat je een Makro-pas nodig hebt om er aankopen te kunnen doen.

 

Dan hebben we nog de Media Markt, deze geven je de tweede game gratis. De PS Vita is hier wel gewoon 249,- dus daar moet je wel rekenschap mee houden. De duurste game is de game die je betaalt, dus als je Uncharted: Golden Abyss koopt samen met Little Deviants, dan betaal je Uncharted. De laagste prijs van Uncharted: Golden Abyss is bij YourGamezone, hier kost de game 43,99.

De MediaMarkt is alleen niet de enige die een gratis game bij de deal gooit, ook ToysXL doet dit. Hier is alleen de PS Vita ook weer gewoon de normale adviesprijs, je moet dus zelf uitrekenen of dit voor jouw echt verschil gaat maken. De bundels van ToysXL kun je hier vinden.

Mocht je nu zelf ook een plek hebben gevonden waar de PS Vita voor een nog lagere prijs wordt aangeboden dan hierboven, of dezelfde prijs? Plaats dit dan even hieronder in de comments. Eventuele bundels of andere acties zijn natuurlijk ook welkom, laten we elkaar helpen met een goeie deal te vinden.

Dit bericht blijft op de frontpage boven de artikelen in die horizontale balk staan deze week. De PS Vita is officieel verkrijgbaar vanaf 22 februari 2012.