In aanloop naar de release van de PlayStation Vita proberen we je zoveel mogelijk op weg te helpen, alles wat je moet weten over je handheld vind je immers op PSX-Sense. Mocht je jouw PS Vita willen verbinden met je computer dan heb je dit programma nodig.

Assistent content manager voor PlayStation Vita is een computertoepassing voor gegevensoverdracht tussen een PS Vita-systeem en een computer. Door het programma te installeren op uw computer, kunt u handelingen uitvoeren zoals inhoud kopiëren van uw computer naar uw PS Vita-systeem en op uw computer een back-up maken van gegevens op uw PS Vita-systeem.

Download hier de Content Manager voor Mac OS X
Download hier de Content Manager voor Windows 

Back-ups maken van opgeslagen gegevens en toepassingsgegevens (gamegegevens)
U kunt op uw computer een back-up maken van de opgeslagen gegevens voor games die u hebt gespeeld op uw PS Vita-systeem en van de toepassingsgegevens (gamegegevens) voor games die u hebt aangekocht via PlayStation®Store.

Muziek-, beeld- en videobestanden kopiëren
U kunt lijsten met muziek-, beeld- en videobestanden die opgeslagen zijn op uw computer weergeven en de bestanden overzetten naar uw PS Vita-systeem. Het is eveneens mogelijk om muziek-, beeld- en videobestanden in de omgekeerde richting over te zetten.

Een back-up maken van systeembestanden
U kunt op uw computer een back-up maken van de systeembestanden die opgeslagen zijn op de PS Vita-geheugenkaart of in het geheugen van het systeem.

Een systeemupdate uitvoeren voor het PS Vita-systeem
Als u geen toegang hebt tot een Wi-Fi-toegangspunt, kunt u een systeemupdate voor het PS Vita-systeem uitvoeren met behulp van een computer met internettoegang.

Productpagina