Naughty Dog dan toch niet bezig met een game voor de PS Vita


Naughty Dog heeft verduidelijkt dat ze dan toch niet bezig zijn met een game te ontwikkelen voor de PS Vita. Door een interview met Sony’s senior vice president of PlayStation, Guy Longsworth, dacht Eurogamer dat Naughty Dog bezig was met een game te maken voor Sony’s nieuwste handheld. Hieronder staat een stukje van het desbetreffende interview:

Vraag: “What about the top-top studios? The Uncharted game’s not being done by Naughty Dog, and you’ve got amazing studios in Media Molecule, Guerrilla, Sony Santa Monica – are we going to see any of those guys playing with Vita? Or even Naughty Dog?”

Antwoord: “Yeah absolutely you will. You’ll see a number of games coming out from all of our studios.”

Uit een interview met Arne Meyer blijkt alleen dat Naughty Dog helemaal niet bezig is met een game voor de PS Vita, maar hij zegt er wel bij dat het er misschien ooit wel van komt.

“We’re not working on anything for PS Vita”

“I won’t say never, ever, but there’s no plans for it right now – we’ve always felt that consoles play to our strengths as a studio the best.”

 1.    622 XP
  Hypoman's avatar

  Ehh, misschien word mijn post weer door jullie verwijderd, maar ik heb dit al reeds verteld in de 4e reaktie op jullie nieuws dat ND ‘onboard’ was bij de PS Vita…… Ik ben het heel vaak eens met jullie goede berichtgeving, maar als ik kritiek geef word de post verwijderd?

 2. crew Management -    4468 XP
  M4GN3T's avatar

  @Hypoman: Je bericht is niet verwijderd hoor die staat er nog steeds. Comments met kritiek laten wij altijd staan, wij maken ook weleens fouten.

 3.    622 XP
  Hypoman's avatar

  Bedankt, want jullie blijven mijn favoriet op nieuws gebied naast de Franse site Play3-live.

  ps. mijn kommentaar op jullie bericht over de start van een Beta van Ghost Recon Future Soldier (wat ik bekritiseerde omdat dit over Ghost Recon Online ging) was verwijderd… Sorry, maar ik neem nieuws over tactische shooters soms een beetje TE serieus! Het blijven tenslotte toch games.

 4.    1919 XP
  ddvos's avatar

  Ze zullen zeker weten nog wel een paar games maken voor de vita.