Vandaag komt er een patch voor Everybody’s Golf World Tour


De golfgame voor de PlayStation 3, Everybody’s Golf World Tour, zal straks voorzien worden van een nieuwe patch. Door de patch zal het mogelijk worden om de game in 3D te spelen en de game zal ook de PlayStation Move ondersteunen. Het effect van de 3D-functie valt wel nog af te wachten, want sommige games zijn echt goed met 3D en anderen falen daar echt in.

Everybody’s Golf World Tour dateert al van 2008 en het is eigenlijk wel raar dat de game nog niet eerder Move ondersteuning kreeg, want een golfgame is toch ideaal voor de Move, niet? Toch zijn we zeker blij met de patch en wie de game heeft liggen moet het zeker maar eens terug in zijn PlayStation steken.

Boxshot Everybody's Golf: World Tour

Everybody's Golf: World Tour

Releasedatum:
28-03-2008
Genre:
Sport
Uitgever:
Sony Computer Entertainment
Ontwikkelaar:
Everybody’s Golf krijgt 3D- én PS Move ondersteuning
Gepubliceerd op 9 jun, 2011 om 13:38
 1.    542 XP
  Yeroon's avatar

  En trophies?
  🙂

 2.    1680 XP
  chronic010's avatar

  Beter zorgen ze ervoor dat de laadtijden verkort worden. heb het spel al een tijdje maar speel het vanwege dat mankement niet meer. Wel leuk dat ie 3d wordt, ben benieuwd.

 3.    522 XP
  axeldc's avatar

  @Yeroon:
  De game is ontworpen op de allereeste SDK – softwarde development kit, dus alle game-code zou moeten worden herschreven om trophy support te kunnen invoeren. Dus ik denk dat ze dat niet zullen doen, maar zich eerder zullen richten op hun nieuwe titels.