Skype voor de PS Vita zal waarschijnlijk niet lang meer duren

Op de officiële website van de PS Vita staat de Skype-app weergegeven als beschikbare applicatie voor de PS Vita. Dat de applicatie naar de PS Vita zou komen, dat werd al eens aangekondigd door Skype zelf. Tot op heden is die alleen nog steeds niet te vinden in de PlayStation Store, terwijl Facebook, LiveTweet, FourSquare en Flickr al wel van de partij zijn.

Skype is een service in het bezit van Microsoft, daarom was iedereen ook best wel verrast dat het naar de PS Vita zou komen. Ook applicatie [email protected] is nog niet beschikbaar, wellicht dat deze tegelijkertijd met Skype uitkomt. Laten we hopen op de PlayStation Store update van volgende week.

De hele wereld in de palm van je hand. Je kunt nu waar je je ook bevindt met vrienden en familie van over de hele wereld chatten dankzij Skype-naar-Skype-gesprekken.

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_4f46c1da59aec.jpg

 1.    1034 XP
  mickvl's avatar

  Ik hoop dat hij snel komt, ben erg benieuwd! Weet iemand trouwens of je ook kan videochatten? Ik neem aan van wel vanwege de camera aan de voorkant maar ik weet het niet zeker.

 2.    1377 XP
  xFatalz's avatar

  Erg nice kan ik gebruiken om te skypen tijdens het ps3en XD met said !

 3.    2260 XP
  iRobbert-'s avatar

  Dit zal echt een hele goede zet zijn van Sony!

 4.    1488 XP
  lilrobbie22's avatar

  Wordt [email protected] dan ook gratis dat zou wel nice zijn 🙂