PS Vita back-up van de PS3 verwijderen doe je zo

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_4f46cdcfa17b3.jpg

Je hebt in de content manager de mogelijkheid om je PS Vita te back-uppen, maar als je veel content hebt kan dit aardig wat GB worden. Je back-up is ook nog eens moeilijk terug te vinden en staat verder niet in het hoofdmenu. Maar waar staat het dan wel?

Je back-up wordt neergezet bij een optie onder ‘Systeeminstellingen’. De data is onzichtbaar op je PS3 en je kunt enkel zien welke back-ups erop staan met je PS Vita en behulp van de content manager. Als je bij ‘Systeeminstellingen’ bent zul je vanzelf een optie tegenkomen waar staat ‘Back-up bestanden van het PS Vita-systeem verwijderen’. Wanneer je hiervoor kiest zullen de bestanden weer verwijderd zijn vanaf je PS3.

Nu is je ruimte weer vrij en kun je met een gerust hart weer je PS3 vol gooien met nieuwe content.

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_4f46ce57bfe57.jpg

 1.    468 XP
  xDELTAx's avatar

  Ik twijfel of ik de Vita zal kopen. Aan de ene kant heel vet met alle nieuwe features en de graphics maar aan de andere kant heb ik ook nooit op mijn PSP gespeelt whaha.

 2. crew Management -    4459 XP
  M4GN3T's avatar

  @xDELTAx: Ik ken je probleem dat je niet speelde op de PSP, maar dat was omdat er vettere apparaten waren. Waarom zou je de PSP pakken als je een iPad had of een iPhone, want dan ergerde je je toch alleen maar aan het scherm. Met PS Vita hoef je daar geen zorgen over te maken, er is niks beters op de markt.

 3.    468 XP
  xDELTAx's avatar

  @M4GN3T: Ja zo was het inderdaad ja! Ik heb nu ook een iPod, kvind scherm alleen nog steeds wat klein en de games natuurlijk wat mager. Om dan 500 euro uit te geven voor een iPad (alleen voor het scherm) is ook niet echt praktisch.. Ik ga er nog wel eens over nadenken, want kan het eigenlijk niet laten om een Playstation product voorbij te laten gaan whaha

 4. Anoniem -   
  109.129.94..xxx's avatar

  ik smijt er alleen zaken op die ik later nog is wil gamen .
  hoop wel dat ze rap met veel grotere mem kaartjes kommen !!!!
  i raad mensen ten sterkste af om voor 4 of 8 gb te kiezen
  ik verwacht zelf bij 2 de of 3 de generatie vita games een +- 80 – 100 -120 gb geen luxe zal zijn !
  van mijn 14 gb = werkelijk beschrijfbare grote van een 16 gb = nog maar 9 over . 3 vita games en 5 psp tittels