Mindjack

Mindjack speelt zich af in de toekomst. We tellen het jaar 2031. Overheden vallen en corrupte bedrijven nemen de wereld over. Het verhaal van Mindjack draait om agenten die in het geheim opereren. Het is aan de speler om vijandelijke voertuigen te ‘hacken’, of juist vijanden zelf!

Het unieke aspect van Mindjack zit ‘m in de samensmelting van de online spelmodus en het avontuur dat je in je eentje doorloopt. Als agent is het de bedoeling dat je informatie vindt. Dit doe je onder andere door te hacken in het brein van vijanden. Hierdoor is het mogelijk om elke vijand en elk voertuig te besturen. Op deze manier vormt elk personage in de spelwereld een mogelijkheid. Dat geldt voor je eigen verhaal, maar ook voor de online spelmodus. Iedereen doet dus mee aan deze nieuwe vorm van oorlog.

Gedurende het spel voer je opdrachten uit. Hierdoor verdien je punten om je eigen krachten uit te breiden. De keuze voor deze krachten kan je zo maken dat het je eigen speelstijl ten goede komt. Wanneer je op avontuur gaat, moet je goed oppassen voor andere gamers die zich een weg in jouw game hebben gehackt. Zij kunnen jouw lichaam namelijk ook overnemen!

Prijs: €10,95
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
PayPal: Ja

Killzone 3

Ook in de derde Killzone-game pakken spelers de wapens op om te strijden tegen de buitenaardse Helghast. De shooter gaat verder waar het vorige deel ophield: op Helghan, de thuisplaneet van de kwaadaardige vijand. Keizer Visari is dood en op Helghan barst een machtstrijd los. De overgebleven soldaten van de ISA moeten dit keer niet proberen de oorlog te winnen, maar hem te overleven.

Spelers komen allerlei nieuw wapentuig tegen zoals robots zo hoog als flats en Helghast met jetpacks die de ISA-soldaten vanuit de lucht aanvallen. Ook zullen spelers zelf nieuwe wapens kunnen oppakken en verschillende voertuigen kunnen gebruiken op hun overlevingstocht. Op die tocht komen ze door een nucleaire woestenij, buitenaardse jungles en grote poolvlaktes.

Nieuws in Killzone 3 is de mogelijkheid om de verhaalmodus volledig met twee personen door te spelen. Dit kan uiteraard online via het PlayStation Network, maar ook met twee man op één spelcomputer dankzij een splitscreen-optie. Daarnaast is er nog een competitieve multiplayeroptie waarin twee teams van online spelers het in verschillende modi tegen elkaar opnemen.

Prijs: €19,45
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
PayPal: Ja

Asphalt: Injection (PS Vita)

Asphalt: Injection is een arcade-achtige racegame. Je kunt kiezen uit tien spelmodi die in totaal meer dan honderd verschillende races bevatten. Ook zijn er verschillende auto’s om mee te rijden, een deel daarvan zul je echter eerst vrij moeten spelen. Zo komen de duurste modellen van merken als Ferrari, Lamborghini en Mercedes pas later beschikbaar.

Asphalt: Injection brengt je naar verschillende locaties verspreid over de wereld, zoals Monte Carlo en Shangai. In ieder van deze gebieden doorloop je een aantal soorten evenementen. Je resultaten in deze evenementen kun je via internet delen met andere spelers.

Prijs: €21,95
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
PayPal: Ja