De geruchten waren al erg sterk, maar na het volgende bericht over de PlayStation 3 Slim is het bijna niet meer mogelijk voor Sony om te ontkennen dat het apparaat onderweg is. Een van de grootste webwinkels ter wereld heeft namelijk de PlayStation 3 Slim in zijn assortiment opgenomen. Er staat geen release datum of iets dergelijks bij. De pagina met het artikel op Amazon is hier te bekijken, maar omdat we niet allemaal even geweldig zijn in de Duitse taal zullen we hieronder even een vertaling plaatsen.

PlayStation 3 console slim
Sony Computer Entertainment
Platform: Platform Independent
No customer reviews available: Write the first!
Sign up to receive e-mail to be notified when this article is available.

Current Consoles & Bundles – all now! Click here.
We have for you a list of manufacturers’ service information gathered, in the event that problems occur when a product should be, or you need more technical information.

Information about the game
Platform: Platform Independent
ESRB Rating: Not reviewed
Media: Accessory
Product
ASIN: B002JM1GPU
Average Customer Review: No customer reviews available: Write the first!

Zoals al eerder gezegd worden de geruchten alsmaar sterker, zo zou de PlayStation 3 Slim gisteren ook op de GamesCom onthuld zijn. Hier werd verteld dat het apparaat in september op de markt komt voor een prijs van 299,-. Iets wat redelijk mogelijk is aangezien de kosten voor het maken van de PlayStation 3 met zo’n 70% gedaald zijn.