PlayStation Suite krijgt eindelijk gloednieuwe content

Het nieuwe meesterwerkje van Sony, de PlayStation Suite, heeft niet bepaald een flitsende start gehad. Toch lijkt het erop dat met de komst van de Vita Sony meer gebruik gaat maken van dit stukje software. Dit werd natuurlijk ook weer bevestigd door het nieuwtje van gisteren, waarin we erachter kwamen dat we ook zelf aan de slag kunnen voor de Vita.

Steve Walker van Sony heeft vandaag bevestigd dat de PlayStation Suite binnenkort verfrist gaat worden met flink wat nieuwe content, die specifiek voor de Suite en dus ook alle PlayStation Certified apparaten gemaakt is. Denk hierbij niet alleen aan de PS Vita, maar dus ook aan de Xperia Play en de PlayStation Tablets. Walker deed de volgende uitspraken over de content:

“Sony Computer Entertainment has a vision for PlayStation Suite and they will be leveraging their powerful developer relationships to bring original content through the PlayStation Suite initiative. More to come on that.”

Wanneer we de content kunnen verwachten weten we niet, maar ik kan in ieder geval niet wachten tot ik m’n Tablet S weer eens kan afstoffen.

 1.    661 XP
  PSknul's avatar

  Nooit van gehoord, de playstaion suite…. komt of is het ook al voor de ps3?

 2.    1372 XP
  rva_96's avatar

  Wat is het uberhaupt ? xD

 3. Anoniem -   
  195.169.188..xxx's avatar

  @PSknul:
  @rva_96:

  Software Development Kit! Dus je kan dadelijk zelf Apps maken voor PS Vita!

 4.    1919 XP
  ddvos's avatar

  Dan zal hij denk ik ook minder snel gehackt worden.

 5.    1372 XP
  rva_96's avatar

  Chill <3 dat houd maar 1 ding in: goede ondersteuning 😀 Ik hoop dat je dan ook van die mini games krijgt die je gratis download op je mobiel ofzo zoals angrybirds 😀