Nieuwe details The Last of Us verschenen

The Last of Us is zonder twijfel een titel waar ongelooflijk veel gamers op zitten te wachten. De eerste trailer was al veelbelovend en ook de schaarse details die naar buiten kwamen hebben ons een tijdje zoet weten te houden. Tijd voor nieuwe details zou je dus denken en die hebben we ook!

Bij het zien van de trailer moesten veel mensen gelijk al denken aan de Uncharted serie’s. Logisch, aangezien de game dezelfde engine als Uncharted gebruikt. Echter beweren twee werknemers bij Naughty Dog dat dit een compleet andere game wordt. Neil Druckmann, werknemer bij de ontwikkelaar zegt het volgende:

“Uncharted is a different genre to this. Uncharted is pulp action. And with this game, everything is constructed around the tone. The emphasis on story is the main point of the game, and both of these characters are going to go through something that will change them forever. And that’s the whole focus of this project, getting through that with these two characters.”

Ze geven ook aan dat het geen game wordt waarbij je zomaar in het rond schiet, kogels en ander materiaal zijn namelijk schaars. Dat wordt dan ook uiteindelijk de bedoeling van deze game: zuinig omgaan met wat je hebt en echt het gevoel krijgen dat je bezig bent met overleven. Aan alles blijkt dat Naughty Dog hier een geweldige verhaal probeert neer te zetten met deze game, iets wat voor gamers natuurlijk altijd goed is.

Zoals ik eerder al zei, de informatie is schaars, maar ergens is dat ook goed. Zo hebben we namelijk iets om naar uit te kijken en zullen we altijd versteld staan van nieuwe onthullingen. Stay tuned for more!

Boxshot The Last of Us

The Last of Us

Releasedatum:
14-06-2013
Genre:
(Survival) Horror
Uitgever:
Sony Computer Entertainment
Ontwikkelaar:

9 reacties

 1.    919 XP
  Floepert's avatar

  belooft een goede game te worden!

 2. Anoniem -   
  84.241.219..xxx's avatar

  Dit word zo’n titel die ik gelijk ga halen als ie uit is.

 3.    313 XP
  skiller-ohn's avatar

  Komt er ook een multiplayer net als bij uncharted? Net als one in the chamber van black ops misschien? En weet iemand de prijs al?

 4.    307 XP
  LanceVance's avatar

  @skiller-ohn

  Er komt geen multiplayer als ik het goed heb begrepen, ze willen zich volledig concentreren op het verhaal. Het belooft dus een langdurige Single Player te worden waar je aardig wat uurtjes mee kan vullen. Prijs lijkt me standaard, 50-60 euro.

 5.    1919 XP
  ddvos's avatar

  toch ben ik bang dat hij op uncharted gaat lijken. Bij uncharted is alles zo makkelijk je weet altijd precies waar je naar boven kan en waar je op kan klimmen en je kan altijd maar 1 kant op. Ik hoop dat ze een meer open wereld maken zodat je echt keuzes moet maken

 6.    141 XP
  ray-play's avatar

  Lijkt me dus echt super vet om de hele single player co-op te spelen.. 1 iemand als de man en 1 iemand als dat meisje! Dat zou echt awesome zijn!

 7.    8531 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  Eindelijk een echt singleplayer game daar wacht ik wel weer eens op 😀

 8.    421 XP
  Vechtersbaas's avatar

  @ray-play: als je 1 iemand hebt, heb je dan ook 2 iemanden ? foutief Nederlands is foutief.

 9.    1384 XP
  Bappie-NL's avatar

  Ik wacht op zeker met deze game tot de reviews er zijn. Mij een te grote gok dat ik deze game voor 60 euro zou kopen, zonder dat ik weet wat je er nou eigenlijk van kan verwachten.