http://www.psx-sense.nl/images/file/img_4ef221ed2b0ff.jpg

Liberation en Piazza zijn de namen van de nieuwe Modern Warfare 3-maps die vanaf vandaag beschikbaar zijn. Mensen die Call of Duty: Elite hebben kunnen deze maps kosteloos downloaden. De twee nieuwe maps zijn enkel speelbaar met Modern Warfare 3 en niet met voorgaande delen van Call of Duty.

Gameplaybeelden van deze maps kun je hier nogmaals eens bekijken. De Xbox 360 heeft beide maps al sinds januari, dit komt omdat de Xbox 360 bevoorrecht wordt met downloadable content voor Call of Duty-games. De reden hiervoor is omdat Microsoft een exclusieve deal heeft met Activision.

De eerste twee content-releases bevatten multiplayermaps die ook speelbaar zijn in Survival van Modern Warfare 3. In deze maps kom je terecht in een door oorlog verscheurd Central Park en een dorpje aan de Italiaanse kust. Liberation is een uitgestrekt militair landschap ideaal voor sluipschutters en LMGs. Aan beide zijden bevindt zich geschut voor eenieder die dapper genoeg is om dekking in te ruilen voor brute vuurkracht. Piazza is een idyllisch Italiaans vakantieoord waar gevaar in een klein hoekje zit en je voor je het weet in de loop van een wapen kijkt. Gevechten op de korte afstand en aanvallen van achter, boven en onder zijn aan de orde van de dag.