Vanaf donderdag gaat het Asylum open

De laatste paar weken zijn er niet veel games uitgekomen. Natuurlijk hadden we Call of Juarez: Bound in Blood en de nodige PSN titels zoals Fat Princess. Gelukkig is deze tijd van stilte binnenkort voorbij en waait er weer wat frisse wind door games land. Zo komen de releases van Dirt 2 en Need for Speed: Shift steeds dichterbij en wordt ook het wachten op Modern Warfare 2 en Uncharted 2 steeds korter. Tot die tijd krijgen we echter nog een duistere titel waar de laatste tijd steeds meer mensen interesse in lijken te krijgen. Tevens vormt deze game de aftrap voor de releases van het najaar. We hebben het natuurlijk over Batman: Arkham Asylum.

Er werd al een tijdje gespeculeerd over een mogelijke demo van Batman: Arkham Asylum voor de PS Store. Vandaag is daar eindelijk informatie over gekomen. De demo zal vanaf aankomende donderdag te downloaden zijn uit de PS Store. Dit is officieel aangekondigd op de officiële Eidos forums. Het is vanaf donderdag dus bezoekers uur in Arkham Asylum.

5 reacties

 1.    6677 XP
  Myx's avatar

  Dat is wel vet 😀

 2.    239 XP
  watnoukanniet's avatar

  Ik ga Batman niet halen, probeer ook de demo niet. Ik wacht alleen op Mafia 2, Fifa10 en Gran Turismo, alle andere toppers als Uncharted 2 en AC2 komen wel als ze niet veel meer kosten. En over Fifa10 twijfel ik nog of ik die wel haal. Als Mafia uit is heb je een maand om die uit te spelen. En dan komt Gran Turismo. Voor Mafia moet ik eerst Saints Row 2 uitspelen.

 3.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Demo donderdag ff downloaden, ben benieuwd naar de game lijkt me leuk

 4. Anoniem -   
  62.194.80.54 (Niet geregistreerd)'s avatar

  @ watnoukanniet:
  Mafia 2 is toch uitgesteld en is er al iets bekend over de release van GT dan?

 5.    3762 XP
  vinnie1234's avatar

  Oee deze demo wil ik wel is spelen 😀