Heel wat info en screenshots gelekt van Assassin’s Creed 3


Sinds deze week weten we eindelijk in welke periode de nieuwe Assassin’s Creed game zich gaat afspelen, en hoe ons nieuw hoofdpersonage er zal uitzien. Vandaag zijn de eerste weetjes en screenshots gelekt van deze nieuwe, veelbelovende Assassin’s Creed game.

Volgens een post op het forum op neogaf.com zou het nieuwe hoofdpersonage de naam Connor hebben. Zijn dorp waar hij in opgegroeid is zou zijn afgebrand en wilt nu hij kost wat kost, wraak nemen op zij die hem dit hebben aangedaan. En even voor alle duidelijkheid, hoewel het niet echt duidelijk was op eerder verschenen afbeeldingen, zou Conner toch nog steeds een hidden blade ter beschikking hebben.

Ook vertelde de post op neogaf dat we enkele gastrollen zullen mogen verwachten in de game van onder andere George Washington, Benjamin Franklin en Charles Lee en dat de game zich zal afspelen tussen de jaren 1753 en 1783 in de steden Boston en New York. Ook zal je in deze nieuwe Assassin’s Creed game de mogelijkheid hebben om op dieren te gaan jagen, dat een beetje vergelijkbaar is als in Red Dead Redemption. Tevens werd ook bevestigd dat het totale gebied ongeveer 1,5 keer zo groot is als het gebied in Assassin’s Creed: Brotherhood.

Ook heeft de engine van Assassin’s Creed 3 een mooie boost gekregen. Zo zijn de animaties blijkbaar zeer indrukwekkend en kunnen er nu meer dan duizend personages op een klein gebied staan, terwijl dit vroeger maar beperkt was tot ongeveer 100. Ook werd er vermeld dat Assassin’s Creed 3 de ondertussen langst ontwikkelde Assassin’s Creed game ooit is en dat we ons dus aan heel wat content mogen verwachten.

Maar nu het onderdeel waar jullie waarschijnlijk het langst op hebben zitten te wachten, de screenshots. Ook zitten er nog enkele concept art afbeeldingen tussen welke er letterlijk prachtig uitzien.

Assassin’s Creed 3 wordt op 30 oktober in de winkelrekken verwacht.

Boxshot Assassin's Creed III

Assassin's Creed III

Releasedatum:
30-10-2012
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Ubisoft
Ontwikkelaar:
 1.    2260 XP
  iRobbert-'s avatar

  Wauw, plaatje nummer 8 is echt ge-wel-dig!
  Deze game ga ik pre-orderen!

 2.    272 XP
  -THA-davy's avatar

  DIT IS ECHT VERSCHRIKKELIJK…..VET!!!!

 3.    212 XP
  Montrose's avatar

  dit wordt echt een vet spel!

 4.    329 XP
  arnoud1997's avatar

  VET

 5.    440 XP
  Scholtenbrau's avatar

  SHUT UP AND TAKE MY MONEY!

 6.    421 XP
  Vechtersbaas's avatar

  pre order staat al vast, BAM! hij was maar 46 euro ofzo, HMMMMM dit spel word zoooooooo vet

 7.    561 XP
  Heavenly Gun's avatar

  ZO fuckking epic word dit.. plaatje 9 just waiting for a ambush COOL!

 8.    440 XP
  Zocalox's avatar

  Het schijnt dat je nu ook jaargetijden hebt zoals winter en zomer, zo lopen troepen langzamer als er veel sneeuw ligt. Connor heeft een Native Amerkiaanse (Indiaan) moeder en een Britse vader.

 9.    130 XP
  michael's avatar

  Ziet er allemaal wel bruut uit…

  Maar denk dat het wel flink wennen wordt als je het vergelijkt met alle voorgaande delen.

 10.    186 XP
  DeadMact's avatar

  Het is gewoon Amerika tegen Engeland FUCKING VET OMG IK MOET DEZE SPEL. Maar wel jammer van die pistolen

 11.    1971 XP
  klupido's avatar

  is er nie zo’n bundel dat je alle assassin’s creed spellen kunt kopen ? ik heb er namelijk nog nooit een gespeeld ! haha

 12.    186 XP
  DeadMact's avatar

  @klupido: Moet je doen joh vette spellen 😀

 13.    1034 XP
  mickvl's avatar

  Jammer, ziet er echt super uit, alleen heb nog niet eerder een AC gespeeld. Ik ga niet beginnen bij 3, of zit er niet echt een storyline tussen alle spellen?

 14.    7441 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  Ziet er cool uit hopelijk heel wat minder screentearing dan bij deel 2 dat is de enige die ik gespeeld heb 😛

 15.    847 XP
  Thijs's avatar

  @mickvl: AC1 ging over Altaïr, AC2+Brotherhood gingen over Ezio, Revelations ging over Ezio en over Altaïr. AC3 gaat over Connor.

 16.    1373 XP
  rva_96's avatar

  @Thijs: Dus het gaat niet allemaal over elkaar, en is het gewoon mogelijk om bij deeltje brotherhood of deeltje 3 te beginnen ? Want ik heb alleen brotherhood nog maar gespeeld

 17. Anoniem -   
  86.82.12.xxx's avatar

  Tuurlijk moet je de eerdere delen wel gespeeld hebben, je zult er anders niks van snappen. het belangrijkste deel van het verhaal speelt zich namelijk af in het heden

 18.    270 XP
  Maurie's avatar

  OMG

 19.    1034 XP
  mickvl's avatar

  @Thijs: Ja die namen zeggen me wel iets, maar ik denk toch dat je de vorige spellen wel moet hebben gespeeld wil je dit spel snappen. Om deze reden koop ik het spel, hoe graag ik het ook wil, niet.

 20.    847 XP
  Thijs's avatar

  @mickvl: Alleen voor het Desmond verhaal, geloof me, je kunt rustig met AC3 beginnen.

 21.    847 XP
  Thijs's avatar

  @rva_96: Broterhood is de opvolger van 2, dus dat is lastiger. Maar 3 gaat over een nieuw persoon dus dat maakt niet echt veel uit, behalve als je Desmond echt belangrijk vindt.

 22.    1373 XP
  rva_96's avatar

  Nee Desmond boeit me niet echt 😛 Maar ik speel deeltje 2,3, 4 ook nog wel ff. Maar als ik ze nog niet gespeeld heb voor deze, begin ik toch mooi gewoon aan AC3 😀