Assassin’s Creed Revelations

In de vierde Assassin’s Creed stappen spelers opnieuw in de schoenen van de Italiaanse assassijn Ezio die deze keer in zijn strijd tegen de tempeliers Constantinopel bezoekt. Assassin’s Creed: Revelations is het laatste deel uit de Ezio-trilogie. In Revelations stapt Ezio in de voetsporen van Altaïr, het personage waar gamers mee speelden in de eerste Assassin’s Creed.

Constantinopel, tegenwoordig Istanboel, was in de twaalfde eeuw het centrum van de Ottomaanse Rijk. Tot de tempeliers met de vierde kruistocht de stad innemen. Het is de taak van de speler, in de rol van Ezio Auditore di Firenze, orde op zaken te stellen.

Prijs: €28,95
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
PayPal: Ja

inFAMOUS 2 (Platinum)

In inFamous 2 stappen spelers wederom in de schoenen van Cole McGrath. De held tegen wil en dank wordt beschuldigd van de vernietiging van Empire City en reist af naar de zuidelijke stad New Marais om daar de de potentie van zijn superkrachten te ontdekken. Hier komt Cole oog in oog te staan met een duistere vijand uit zijn eigen toekomst, The Beast. Met zijn superkrachten is hij de enige die deze vijand kan verslaan. Aan de speler de keus of hij dat ook besluit te doen.

Cole beschikt over verschillende superkrachten, zo heeft hij verschillende elektrische aanvallen en kan hij zeer snel op gebouwen klimmen. Dit komt van pas in de grote, vrij begaanbare stad New Marais. Hier komt Cole in aanraking met nieuwe bendes, vernietigbare gebouwen en instortende omgevingen.

De game wordt geleverd met een editor waarmee spelers nieuwe missies kunnen maken en online delen. Missie-ontwerpers kunnen zelf kiezen welk doel ze een speler geven binnen een missie zoals verdedigen, escorteren, vernietigen, overleven, schieten of het bereiken van een bepaald gebied.

Prijs: €19,45
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
PayPal: Ja

Need for Speed Hot Pursuit

Need for Speed: Hot Pursuit is het nieuwste deel in de wereldberoemde raceserie! In Need for Speed: Hot Pursuit, gemaakt door de gamestudio Criterion, word je meegenomen naar de oorsprong van de serie. Races waarbij je moet vluchten voor de politie zijn de kern van deze spectaculaire racegame! Het racen en ontsnappen is een belangrijk onderdeel van Need for Speed: Hot Pursuit. Er is een carrièremodus waarbij je zowel de rol van politieman als die van racer kan aannemen. Need for Speed: Hot Pursuit geeft je twee complete spelmodi die compleet anders spelen!

De grafische kwaliteit van Need for Speed: Hot Pursuit is tot het uiterste gedreven. De verschillende authentieke sportwagens worden haarscherp in beeld gebracht en met behulp van geavanceerde effecten wordt er een gevoel van snelheid opgewekt dat zijn weerga niet kent! Need for Speed: Hot Pursuit bevat een uitgebreide online multiplayer modus waarin de strijd tussen politie en racers tot nieuwe hoogten wordt gebracht! Daarbij worden alle botsingen en ontsnappingen geregistreerd in een online database speciaal gebouwd voor Need for Speed: Hot Pursuit. Onder de noemer ‘Need for Speed: Autolog’ kan je direct statistieken vergelijken en racetips van vrienden ontvangen!

Prijs: €22,99
Verzendkosten: €1,95
Link: YourGameZone
iDEAL: Ja