Twee nieuwe games toegevoegd aan de ”Greatest Hits”

Steeds worden er nieuwe games toegevoegd aan de Greatest Hits. Dit gebeurd als de game meer dan 1 miljoen keer verkocht is. De games die worden opgenomen als Greatest Hits zijn Saints Row 2 en WWE Smackdown vs Raw 2009. Hierbij gaat de prijs omlaag naar ongeveer 30 euro. In de Verenigde Staten komen de games uit als Greatest Hits. In Europa is dat net wat anders, hier komt de game uit als platinum editie. Wellicht kunnen wij Europeanen de game binnenkort als platinum-versie verwachten. Wanneer dit gebeurd zullen wij dit melden op PS3-Sense. Of je blij moet zijn met de platinum-versie is nog maar de vraag gezien het hoesje om de editie welke door menig PlayStation 3-gamer als ‘niet mooi’ wordt ervaren.

6 reacties

 1.    3761 XP
  vinnie1234's avatar

  Ik vind platina altijd heel mooi staan xD
  Maar misschien nu maar is SR2 kopen 😉

 2.    872 XP
  -Sander's avatar

  Ik vind het juist ontzettend lelijk. En zoals in het bericht staat ben ik niet de enige. Ik zoek ook altijd de normale versie ipv de platinumversie. Kost toch altijd hetzelfde.

 3.    6677 XP
  Myx's avatar

  Sr2 hoort er goed in thuis 😀

 4.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Krijg je idd van die lelijke hoesjes. Moeten ze toch eens wat anders op gaan verzinnen

 5.    359 XP
  Ernesto!'s avatar

  De hoesjes zijn idd lelijk xD (Verwachte al de eerste dag dat saints row bij de greatest hits zou komen :P)

 6. Anoniem -   
  94.110.110.195 (Niet geregistreerd)'s avatar

  Wat ik raar vind is, dat de platinum versie van SR2 nu toch al een weekje bij ons in de videotheek te koop is, heb er zelfs een Oblivion Goty platinum zien liggen een maand terug.