Darksiders II Collector’s Edition bevat masker van Death en ontvang gratis de Limited Edition

Vandaag is het Darksiders II dag aangezien de Collector’s Edition van de game en de Limited Edition van de game zijn onthuld. Daarbij is er aangekondigd dat iedereen die de game pre-ordered de Limited Edition van Darksiders II zal krijgen. Wat houd deze editie in? Dit houd in dat je de eerste singleplayer DLC pack voor de game gratis mag downloaden zodra die uitkomt. Precies na deze aankondiging hebben we nog een toffe onthulling van Darksiders II voor jullie, namelijk de onthulling van de Collector’s Edition.

En ook maar een klein beetje fan van de serie zal waarschijnlijk een waterval aan kwijl op ze bureau vinden nadat hij de content van deze versie van Darksiders II heeft gezien. Uiteraard zitten de standaard in-game items in de Collector’s Edition zoals een artbook, soundtrack en alle content van de Limited Edition. Waar je de Collector’s Edition echt voor gaat kopen is het fantastische masker van het hoofdpersonage Death die je erbij krijgt. Helaas is het masker niet te dragen, maar het staat sowieso mooi op je kamer.

Boxshot Darksiders II

Darksiders II

Releasedatum:
21-08-2012
Genre:
Hack 'n Slash
Uitgever:
THQ
Ontwikkelaar:
 1.    1373 XP
  rva_96's avatar

  Eerst maar deeltje 1 aanschaffen + spelen :O

 2.    2624 XP
  saidddd93's avatar

  Baas als die rond de 80 eu kost koop ik em ckr!!

  @rva_96:

  aanrader!

 3.    6677 XP
  Myx's avatar

  Voor 80 euro maar? Voor die masker zou ik het al sowieso doen, maakt me niet uit wat de vrouwen over denken als ze me kamer inlopen!

 4.    615 XP
  thibaut peeters's avatar

  @Myx: Dan zou ik dat masker toch maar even uit het zicht zetten hoor want anders is het waarschijnlijk de eerste en laatste keer dat ze je kamer binnen gaan 🙂

 5.    6677 XP
  Myx's avatar

  @thibaut peeters: Hahah prioriteiten stellen, vette maskers altijd boven vrouwen… (forever alone).

 6.    615 XP
  thibaut peeters's avatar

  @Myx: zo wel ja 🙂

 7. Anoniem -   
  86.92.8.xxx's avatar

  Waar kan je de CE bestellen ik kan hem nergens vinden?