2k Czech werkt NIET aan GTA V

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_4f561a94c60a6.jpg

Update: Het blijkt dat 2k Czech niet aan GTA V werkt, dit heeft de ontwikkelaar bevestigd tegenover Gamespot. Onderstaand bericht is dus een gerucht dat niet waar is en mogelijk verzonnen is door VG247.

Origineel artikel

Het gamesblog VG247 beweert belangrijke informatie te weten rondom de ontwikkeling van Mafia III en GTA V. Zo zou de ontwikkelaar van Mafia II een grote bijdrage leveren aan de ontwikkeling van GTA V. De Tsjechische ontwikkelaar heeft veel ervaring met het maken van cinematic cut-scenes en animaties. Deze ervaring zou men volgens VG247 dan weer toepassen bij de ontwikkeling van GTA V.

Daarnaast zou het betekenen dat Rockstar haar ‘geheimen’ deelt met 2K Czech, die ook weer gebruikt kunnen worden bij de ontwikkeling van Mafia III. Mafia III zou volgens dezelfde bron kort geleden in volledige productie gegaan zijn. Dit nadat de game ruim een jaar in pre-productie zat. Bij Mafia III zouden de concepten van de game en de techniek compleet tot de basis uitgekleed zijn en weer opnieuw opgebouwd.

Zowel de Grand Theft Auto-franchise als de Mafia-franchise draag ik persoonlijk zelf een warm hart toe. Mafia II was een geweldige game maar het was jammer dat je na het uitspelen niet meer kon rondrijden in de open-wereld, tenzij je de downloadbare content had. Mafia II werd geprezen voor het geweldige verhaal en de personages, maar de gameplay werd niet door iedereen goed ontvangen.

De stad in Mafia II diende meer als decor van het verhaal en meer mensen hadden graag een grotere rol voor de stad gezien. De stad was namelijk enorm gedetailleerd en een genot om in rond te rijden. Het ontbreken van bijvoorbeeld ‘side-missies’ was dan ook een groot gemis voor velen.

Boxshot Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V

Releasedatum:
17-09-2013
Genre:
Actie
Uitgever:
Rockstar
Ontwikkelaar:
 1.    306 XP
  LanceVance's avatar

  Awh men, dit wou ik posten haha xD. Anyway, geweldig nieuws als het klopt, als GTA V en Mafia II uitkomen kunnen jullie me als vermist opgeven..

 2.    111 XP
  xDevin050's avatar

  Geweldig als dit zo is

 3.    51 XP
  Gtamen's avatar

  Klinkt goed, alleen hoop ik uit de grond van mijn hart dat ze niet de GTA vibe verpesten. Mafia 2 was zeker weten een van mijn favoriete spellen uit 2010, maar er waren veel dingetjes die GTA veel beter dded. Met name de sweer op straat en , zoals al werd gezegt in het artikel, er is niks te doen nadat je het verhaal hebt uitgespeeld en naar mijn mening was de DLC belabbert..

 4.    1919 XP
  ddvos's avatar

  @Gtamen:

  Ik denk niet dat ze een slechte versie van gta zullen uitbrengen. Vooral niet na het succes van deel 4. Ik denk dat ze juist alleen maar verder zullen gaan waar ze gestopt zijn bij deel 4

 5.    6677 XP
  Myx's avatar

  Weet nou even niet wat ik vetter vind, gta 5 of mafia 3.

 6.    7521 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  Ik vond de PS3 versie van mafia 2 echt niet mooi zeker in vergelijking met andere console dus ik ben blij dat ze niet meewerken.

 7.    2117 XP
  mausi-gangsta's avatar

  @Flaming_Kaiser:
  je heb bril nodig sws, of je speel op koelkast.
  -reactie- “jonge Lul niet ik speel op een super LED tv”
  ik: oke

 8. crew Management -    4483 XP
  M4GN3T's avatar

  @mausi-gangsta: De game had veel last van screen-tearing en was inderdaad niet zo heel geweldig qua graphics, met name als je het naast de PC-versie hebt gelegd. Volgens mij moet jij dus even langs de lokale Pearl =p

 9.    7521 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  @mausi-gangsta:

  Ik heb al contactlenzen. als je de vergelijking had bekeken op de vele site zag je dat je PS3 site echt tegenviel.

  PS ik bedank het management voor de backup 😉