Jongens toch, zal het dan toch waar zijn? We posten vorige week al dat er mogelijk een GTA onderweg is voor de PS Vita en het gerucht blijkt nu toch wel akelig dichtbij de waarheid te komen. Enorme Engelse webshop Play.com heeft namelijk de titel Grand Theft Auto: Vice City Nights opgenomen in hun inventaris. Rockstar stond al op de lijst van ondersteunende ontwikkelaars voor de PS Vita, maar heeft nog niks aangekondigd voor het apparaat.

Naast GTA: Vice City Nights nam Play.com ook Monster Hunter Portable 3 op hun inventaris. Laat het nu alleen ook zo zijn dat Sony aankomende vrijdag een soort evenement heeft georganiseerd rondom de PS Vita. Daarover kon je al hier lezen, Sony gaat namelijk veel nieuwe PS Vita titels onthullen.

Zal het waar zijn jongens? Heeft Play.com per ongeluk hun figuurlijke mondje voorbij gepraat? Het zou zo maar kunnen dat we echt een complete remake krijgen van Vice City. Alhoewel er veel mensen op een remake van San Andreas hopen, doet Rockstar dit eigenlijk al op de consoles. Zelf had ik ook wel weer graag een nieuwe stad gezien, maar Vice City is en blijft echt mijn persoonlijke favoriet. Die vibe, die cocktails, dikke mannen met cubaanse sigaren en een Hawaii-shirt, zal het allemaal naar de PS Vita komen? Ik hoop het echt.

Nog een laatste wens aan Rockstar mochten ze Vice City Nights maken, alsjeblieft, geef me Tommy Vercetti terug.