Prototype

Alex Mercer was een medisch experiment en nu is hij los gebroken en aan het moorden geslagen. Wanneer Mercer meer mensen vermoord, krijgt hij meer kennis, kracht en vaardigheden. Hij wordt dus een wandelend en moordend superwapen, hij is een Prototype!

Prototype is een open-world action game met een verhaal vol list, bedrog, samenzwering en keiharde actie. Alex Mercer is de hoofdpersoon en hij vecht in een geheime oorlog in New York City. De oorsprong van Mercer is één van de redenen waarom deze oorlog in New York uit de hand loopt. Alex Mercer is namelijk in staat om van vorm te veranderen. Als een cameleon kan hij veranderen in andere mensen en kan hij hun krachten overnemen. Zo is Prototype echt een spannende game vol met actie.

In de huid van Alex bewegen gamers op een free running manier door het dichtbevolkte, hedendaagse New York. Iedereen die op Mercers pad komt, wordt overgenomen… inclusief lichaam, geheugen en vaardigheden. Spelers worden in Prototype ondergedompeld in een geheimzinnige, duistere samenzwering die al 40 jaar broedt en wordt aangewakkerd door een oorlog tussen Alex, de Blackwatch (de militaire elite) en een uitbraak van een virusepidemie die de ‘Infected’ wordt genoemd. Prototype is grof, stoer en boordevol actie!

Prijs: €16,95
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
PayPal: Ja

PES 2012

Pro Evolution Soccer 2012 is het nieuwste deel in de populaire voetbalserie. Het spel maakt het mogelijk verschillende competities te spelen, waaronder het officieel gecontracteerde UEFA Champions League en de UEFA Europa League. Laat de voetballer in je los met Pro Evolution Soccer 2012!

Met Pro Evolution Soccer 2012 wordt de ervaring van het kijken naar voetbal geëvenaard. Het draait in deze voetbalgame dan ook vooral om teamwork. Spelers reageren op elkaar, gaan vrij staan, sluiten de tegenstander in of lopen juist weg van een verdediger!

Spelers rennen vrijwillig de diepte in en ondersteunen elkaar in de verdediging in Pro Evolution Soccer 2012. De makers zien een aanvallende speelstijl als essentie en hoeksteen van Pro Evolution Soccer 2012. Het gaat om het forceren van fouten bij de tegenstander om vervolgens te kunnen scoren!

Prijs: €29,95
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
PayPal: Ja

uDraw HD Gametablet + uDraw Studio

uDraw Studio: Instant Artist is een tekengame voor de creatieve gamers onder ons. Dankzij het uDraw tekentablet, dat zeker nodig is om dit spel te spelen, kunnen gamers uitgroeien tot kunstenaars. Je krijgt meer vrijheid binnen een gemakkelijk te gebruiken interface. Geniet van meeslepende creatieve activiteiten als Art Play, Art Camp, en Art School in deze inspirerende game!

In uDraw Studio: Instant Artist krijg je de beschikking over een grote diversiteit aan virtuele tekenmaterialen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verschillende soorten papier, maar daarnaast zijn er diverse kwasten, penselen, potloden en stempels om jouw kunstwerken een eigen ’touch’ te geven. Dit is de ultieme uitdaging voor de creatieve gamer!

uDraw Studio: Instant Artist geeft je meer leuke toegankelijke activiteiten voor het uDraw GameTablet. De verschillende tekenopdrachten zijn nog gemakkelijker te gebruiken waardoor artiesten van alle leeftijden met dit softwarepakket aan de slag kunnen!

Prijs: €25,-
Verzendkosten: €8,-
Link: 4Launch
iDEAL: Ja