Eerder gaven wij SSX in onze review al een prachtige 9. Deze snowboardgame van uitgever Electronic Arts is eindelijk weer terug van weggeweest.. In samenwerking met EA mogen wij drie exemplaren van de game weggeven. Wat je hiervoor moet doen is heel eenvoudig.

Het enige wat je hoeft te doen is ons liken op Facebook, of ons volgen op Twitter. Om onze Twitter-pagina te bezoeken kun je hier klikken. Als je ons wil liken op Facebook, kun je op onderstaande knop drukken. Wanneer je dit gedaan hebt is het de bedoeling dat je een link van je Facebook-profiel/Twitter-account naar ons stuurt in een e-mail([email protected]) samen met je adresgegevens.

Alle adresgegevens zullen verwijderd worden zodra de prijsvraag is afgelopen en worden niet gedeeld met derden.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'SSX Prijsvraag'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en EA zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 21 maart 2012. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door EA.