Battlefield 3: Back to Karkand DLC krijgt een patch

Goed nieuws voor de Battlefield fans: morgen krijgt het DLC pakket genaamd Back to Karkand een langverwachte update om enkele bugs uit de maps en wapens te filteren, tot grote blijdschap van de gebruikers van het battlefield forum zoals hier te zien is. De aankondiging luidde als volgt:

“Starting tomorrow (March 13th), you can re-download a new, patched version of Battlefield 3™: Back to Karkand on PS3. This will fix the weapon animation bug that some of you have experienced. This download is free of charge if you have already bought Back to Karkand. Note that changes made on our back end will make this re-download mandatory in the near future. If you buy Back to Karkand for the first time after tomorrow, no additional action is necessary.”

Boxshot Battlefield 3

Battlefield 3

Releasedatum:
27-10-2011
Genre:
Actie
Uitgever:
EA
Ontwikkelaar:
 1.    1680 XP
  chronic010's avatar

  Ze zijn steeds te laat naar mijn zin. Had verwacht dat ik net als met BfBc2 tevreden zou zijn….maar ben helemaal klaar met bf3 door dat langzame gepatch. Het spel gaat nu z;n 5e maand in en NOG zit het vol met bugs e.d. Onbegrijpelijk!

 2.    13 XP
  pieterpostpieter's avatar

  Je hebt ook al de waslijst met aankomende fixes ontdekt of…?

 3.    1680 XP
  chronic010's avatar

  Ja….maar feit blijft dat het te langzaam is naar mijn zin want zoals ik al zei het spel is al 5 maanden uit.

 4.    25 XP
  FUNSpider's avatar

  Speel hem ook niet meer….ben er helemaal klaar mee

 5. Anoniem -   
  65.60.37..xxx's avatar

  Wel leuk zo’n plaatje, maar moet het nou een enorm groot B2K plaatje zijn xD

 6.    323 XP
  marty's avatar

  Het gaat misschien wat traag idd, maar t wordt gelukkig dan ook wel goed gedaan. Verder snap ik die negativiteit niet zo. Heb nergens last van, los van een aantal kleine bugs die te verwaarlozen zijn.

 7. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  Geen probleem, retegoed spel op een paar buggies na. Kijk wel uit naar cq

 8.    7301 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  Misschien had ik beter kunnen wachten met kopen tot alles gepatched was hoewel het een leuke game is 😀 Alleen te veel bugs zone maar het is ook wel een nieuwe engine met mw hadden ze daar geen problemen mee die engine is al games hetzelfde.

 9.    5346 XP
  PattyS3's avatar

  Het gaat traag omdat het engine van BF3 – Frostbite 2 – enorm moeilijk in elkaar zit, EA is hier blijkbaar ook achter gekomen want EA heeft recent een nieuwe studio opgericht die zich volledig focust op het Frostbite 2 engine. 😉

  En verder, als DICE een Patch uitbrengt is dit meestal een zeer complete Patch. Want als je iets doet, doe het dan goed, toch?

  Verder heb ik in ieder geval niet echt last van de bugs, er zit ook geen haast bij volgens mij om deze kleine bugs te patchen.. Voor haast moet je naar Call of Duty gaan.

 10.    24 XP
  mwoutlaw's avatar

  @marty: helemaal mee eens