http://www.psx-sense.nl/images/file/img_4f612e8b7464c.jpg

De multiplayermap Black Box en nieuwe Spec Ops missies voor Modern Warfare 3 komen rond 12 april naar de PS3. Deze content werd eerder al beschikbaar gesteld voor Premium CoD: Elite leden op Xbox Live, namelijk gisteren. Eerder werd 20 maart als datum aangegeven in de trailer van de content collection voor de PS3, maar dit bleek een fout te zijn van Activision. Als je de hele dag kopiëren en plakken moet dan raak je natuurlijk vermoeid, dus kan een foutje gebeuren. Deze datum is namelijk voor niet betalende Xbox 360 leden.

Niet betalende Elite-leden op de Xbox 360 krijgen de content eerder dan CoD: Elite Premium leden op de PS3. Alle tot nu toe vrijgegeven downloadbare content komt namelijk 20 maart uit voor de normale Xbox 360 leden van Call of Duty: Elite, die geen cent betalen. Die 50 euro die jij op je PS3 aan Activision gegeven hebt, of dat wat waard is? Nee joh, ben jij gek, die niet betalende Xbox-leden zijn veel belangrijker voor Activision.

 

Daar zit je dus, met je Premium Call of Duty: Elite, al boos dat Xbox 360 spelers alles eerder krijgen en dan nu weer dit. Hoe lang gaat dit nog door, echt waar; Activision stop hiermee! Er is ons gezegd dat we op de PS3 met Premium CoD: Elite sowieso de content eerder zouden krijgen, tenminste, eerder dan normale Xbox 360 CoD: Elite leden. Zo vaak heb ik al lopen roepen dat Call of Duty moet gaan veranderen, de eerste stap is hierin het stoppen met het zijn van een geldwolf. Activision blijft het alleen nodig vinden om door hun knietjes te gaan voor het geld, want die genadeloze pijpbeurt aan de geldkraan Microsoft, die willen ze niet missen.

Dit is voor mij en vast ook vele andere gamers de druppel die de emmer doet overlopen. Activision geeft helemaal niets om haar consument, echt totaal niets. Het enige wat belangrijk is voor Activision is het geld, de geur van groen goud gaat boven wat dan ook. De sponsordeal die Activision heeft gesloten met Microsoft is niet in het voordeel van de gamer, het benadeelt de gamer. Er zijn zoveel trouwe aanhangers van Call of Duty op de PS3 die hun ziel en zaligheid in die game leggen. Mensen die de franchise jaren spelen en Activision blindelings hebben vertrouwd met hun zuurverdiende centen, allemaal voor Call of Duty: Elite. Om je trouwe consument dan op deze manier te bedonderen, daar zijn geen woorden voor.

Activision blijft ook gewoon lekker arrogant doorgaan, ze hoeven niet te veranderen roepen ze zelf telkens. Het uitmelken is tot op zekere hoogte acceptabel en begrijpbaar voor iedereen, maar Activision heeft het deze keer behoorlijk bont gemaakt. Dat hele Call of Duty: Elite is de grootste oplichterij die ooit bestaan heeft in de geschiedenis van downloadable content en beloftes, hoe kan zo’n bedrijf hier in vredesnaam mee wegkomen?

Wie ooit nog een Call of Duty-game durft te kopen of een Elite-abonnement, die is door mijn ogen compleet gestoord.

Wat is het nu precies Activision?

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_4f612f6533f89.jpg

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_4f612fb15e287.jpg