http://www.psx-sense.nl/images/file/img_4f61f7c830490.jpg

Je kent vast hacker Geohot nog wel, hij wist als eerste persoon succesvol de PS3 te kraken. Hij was tevens ook verantwoordelijk voor het hacken van de iPhone. George Hotz, beter bekend als Geohot, is volgens AboveTheLaw gearresteerd vanwege het bezit van cannabis. Tijdens de grenscontrole bij de Amerikaanse staat Texas, waar cannabis verboden is, viel de befaamde hacker door de mand.

George Hotz is niet de enige die door de mand valt in Texas, onder andere rapper Snoop Dogg ging hem al eens voor in januari 2012. George Hotz is op het moment 22 jaar en heeft inmiddels al een redelijk succesvolle carriere in de technologie wereld. Hij heeft onder andere al samengewerkt met Google en is op het moment software engineer bij Facebook.

Hij werd gepakt omdat die een doosje met chocolade truffels gevuld met marijuana in zijn dashboard kastje had liggen. De waarde van deze speciale chocolade truffels werd geschat op $800. Alhoewel George wel in het bezit is van een medische licentie voor het legaal kopen en gebruiken van wiet in Californie, is deze niet geldig in Texas.

Geohot heeft 1500 dollar borg betaald en is inmiddels weer op vrije voeten, maar zijn proces verbaal blijft staan.