Dankzij een nieuwe ESRB rating lijst zijn we vandaag te weten gekomen dat er een nieuwe Metal track pack voor Rock Band naar de PlayStation 3 zal komen. De ESRB heeft de track pack een ‘Teen’ score gegeven omdat de tekst van de tracks toespelingen naar geweld zouden hebben.

De ESRB was zo slim om enkele voorbeelden te geven, hierdoor zijn er een aantal van de tracks opgespoord. De eerste zou de track “Haunted – D.O.A.” zijn en de tweede zou “Blue Oyster Cult – Transmaniacon MC” zijn. Niet alleen ESRB heeft een fout gemaakt, ook de ontwikkelaar zelf is niet slim bezig geweest.

Er is namelijk een Achievement lijst uitgelekt, waardoor ook gelijk een aantal nieuwe tracks uitgelekt zijn. “Motörhead – Killed By Death” is een voorbeeld hiervan, maar ook de tracks “Nazareth – Hair of the Dog” en “Hawkwind – Master of the Universe” komen voor in de lijst.

Waarschijnlijk is dit geen gerucht maar gewoon keiharde waarheid, aangezien ESRB altijd betrouwbaar is. EA en MTV Games zullen dus waarschijnlijk binnenkort een nieuw track pack aankondigen. Benieuwd hoe de liedjes klinken? Zoek dan maar even op YouTube.