Er is nog weinig bekend over het nieuwe deel in de FIFA reeks, maar de ontwikkelaars kunnen alvast hun borst gaan nat maken om de fans tevreden te houden. Er zijn namelijk al meer dan 4.000 nieuwe ideeën binnen gekomen voor FIFA 13!

Persoonlijk vind ik het altijd goed dat game ontwikkelaars fans naar hun mening vragen en hier ook daadwerkelijk iets mee doen. Een mooi voorbeeld hiervan is wat EA nu doet voor hun nieuwe game FIFA 13. Op de website FIFPlay is de wishlist met al de ideeën te vinden.

Een paar voorbeelden van de aanvragen die worden gedaan zijn het toevoegen van vrouwenvoetbal, meerdere competitie’s en spelers, de mogelijkheid om met klassieke profvoetballers te spelen en de mogelijkheid om met jeugdspelers te spelen.

Opmerkelijk is dat er zelfs aanvragen binnen zijn gekomen om in het nieuwe deel als scheidsrechter te kunnen spelen. Nou weet ik niet hoe zoiets precies in de game zal moeten worden verwerkt, maar het is zeker even de moeite waard om de comments een beetje door te lezen. Er staan namelijk behoorlijk wat leuke en vernieuwende ideeën in.

Op het moment van schrijven zijn er 4.432 comments geplaatst waarin ideeën staan voor FIFA 13, vaak staan er meerdere in één comment. Wil jij ook je bijdrage leveren aan een nieuwe en verbeterde FIFA game? Laat dan een comment achter op de wishlist. Wie weet wordt jouw aanvraag wel verwerkt in de nieuwe FIFA 13!