De Blob 2

In De Blob 2 krijg je voor het eerst in de serie een coöperatieve spelmogelijkheid en tweedimensionale platform-elementen voorgeschoteld. Bereid je voor op een nieuwe dosis kleurrijke actie! In De Blob 2 viert de Blob een welverdiende vakantie op Paradise Island, maar eenmaal thuisgekomen blijken er rare dingen in Prisma City te zijn gebeurd. De gemene Comrade Black heeft er voor gezorgd dat de stad opnieuw vervuild en kleurloos is geraakt. Dat laat de held natuurlijk niet gebeuren. Het is aan de Blob om zijn vadsige lichaam tegen gebouwen aan te slaan en zo de stad weer van kleur te voorzien.

De Blob is niet alleen, maar krijgt hulp van het robotje Pinky. Pinky kan vijanden kapot schieten, vallen onschadelijk maken en hulp bieden in moeilijk levels. De Blob 2 biedt de mogelijkheid om de vaardigheden van de held op te waarderen.

Het vrolijk rond stuiteren met de verfbal kan in De Blob 2 ook met twee spelers gebeuren. Daarnaast zorgen nieuwe tweedimensionale platform spelelementen voor de nodige afwisseling bij het inkleuren van de stad. Zo moet je op vijanden springen en van plateau naar plateau bewegen om je doel te bereiken.

Prijs: €8,-
Verzendkosten: €2,-
Link: Gamesshoppen
iDEAL: Ja

Yakuza 4

In Yakuza 4 speelt een groot deel van het verhaal zich af in Kamuro City, een fictieve versie van de rosse buurt in Shinjuku, een wijk van Tokio. De held uit de voorgaande delen uit de serie, Kazuma Kiryu, maakt zijn terugkeer, en wordt bijgestaan door drie personages: Masayoshi Tanimura, Shun Akiyama en Taiga Saejima. Elk van deze personages heeft zijn eigen verhaal, maar allen hebben ze iets te maken met Kazuma Kiryu.

De Japanse onderwereld staat centraal in Yakuza 4. Eigenzinnige, aparte en unieke personages sieren de top van de yakuza, en om te overleven zal je moeten knokken. Opdrachten dienen uitgevoerd te worden om je doel te bereiken. Natuurlijk maken ook diverse mini-games deel uit van Yakuza 4: hostessbars, tafeltennis, en gokspelletjes vormen slechts een deel van de volledige serie mini-games.

De game wordt gespeeld vanuit een derdepersoonsperspectief. Hoewel de game ook vol zit met vuurgevechten, zijn het juist de vuistgevechten die een belangrijk onderdeel vormen van de Yakuza-serie. Gevechten op straat behoren tot de orde van de dag, en alleen door respect met de harde hand af te dwingen kan je het tussen de Yakuza overleven!

Prijs: €15,50
Verzendkosten: €1,95
Link: YourGameZone
iDEAL: Ja

Rainbow Six Vegas 2 + GRAW 2

Rainbow Six: Vegas 2 + Ghost Recon Advanced Warfighter 2 is een pakket waarmee gamers twee geweldige actiegames in huis halen. In Rainbox Six: Vegas 2 moet je in de grote stad een terroristische dreiging ongedaan maken, terwijl je in Advanced Warfighter 2 vijandelijk gebied in gaat met allerlei high-tech wapens!

Tom Clancy’s Ghost Recon Advanced Warfighter 2 gaat verder na de verhalen uit het eerste spel. De gamer krijgt een eenheid van de militaire elite tot zijn beschikking, genaamd Ghosts. In het jaar 2014 is er een conflict tussen Mexicanen en rebellen. Er heerst een burgeroorlog in Mexico.

Rainbow Six Vegas 2 speelt zich parallel af met haar voorganger. Deze keer maak je echter deel uit van een ander team en speel je Bishop. Bishop is één van de Rainbow top bevelhebbers en een collega van Logan Keller, de held uit Rainbow Six Vegas. Dit nieuwe team moet wederom de strijd aangaan met de terroristen van Alvarez Cabrero om de strijd voor eens en altijd te beslechten.

Prijs: €22,24
Verzendkosten: Gratis
Link: All4Games
iDEAL: Ja