Ook in het jaar 2012 gaan enkele zeer goede games komen. We denken hierbij natuurlijk aan Max Payne 3, Far Cry 3 en natuurlijk ook Borderlands 2. Van Borderlands 2 horen we de laatste tijd een heleboel en deze game heeft dan ook een vrij grote verwachting naar aanleiding van een uitstekend eerste deel.

Voor de mensen bij wie Borderlands 2 hoog op het verlanglijstje staat, is vandaag een reden bekend gemaakt om de game te pre-orderen bij Amazon of Best Buy. Wanneer je de game bij één van deze twee online shops pre-orderd, krijg je een heuse Premier Club Pass. Nou ja, het klinkt allemaal spectaculairder dan het is, want eigenlijk is het gewoon een code die je toegang verleend tot enkele extra items in de game.

De inhoud van de Premier Club Pass bestaat uit drie delen, namelijk een Golden Key, Vault Hunter’s Relic en een Gearbox Gunpack. Of er nog meerdere filialen komen met deze pre-order bonus is niet bekend, maar de kans is aanwezig. Hou dus goed de winkels om je heen in de gaten.

The Golden Key- Unlock a mystery item in the mysterious Sanctuary Loot Chest.

Vault Hunter’s Relic- Play solo or team up with friends and boost your gear -hunting fortune with the vault hunter’s relic.

Gearbox Gunpack- A package of unique Gearbox Golden Guns to help start your journey on Pandora.