http://www.psx-sense.nl/images/file/img_4f7081670a91c.jpg

Wordt Europa weer vergeten? Vorige week was het ook al raak toen Noord-Amerika een gloednieuwe PS Vita game kreeg genaamd Sumioni: Demon Arts. Deze game kwam niet in de Europese PlayStation Store en ik vrees hetzelfde met de game Supremacy MMA: Unstricted. Deze game komt namelijk morgen uit in de Amerikaanse PlayStation Store, voor de PS Vita.

Supremacy MMA: Unstricted stelt je in staat om op je PS Vita MMA-gevechten te spelen en de game lijkt me persoonlijk zelf best tof. Het is geen UFC, deze game is iets maar arcade lijkt het. De game kwam vorig jaar september uit op de PS3 en Xbox 360, maar werd daar niet al te geweldig ontvangen. Wellicht dat de PS Vita versie alleen de kritiek in acht heeft genomen en een goede game is geworden.

Op Amazon UK staat de game voor een Europese release ingepland op pas 13 april. Of deze datum ook daadwerkelijk klopt weten we niet zeker, maar het is apart dat dit ruim 3 weken na de Amerikaanse release is. Wij zijn immers ook wel weer toe aan wat nieuwe PS Vita titels.