http://www.psx-sense.nl/images/file/img_4f710473a4168.jpg

Robert Bowling, wie kent hem nu niet? De community manager voor de Call of Duty-games gemaakt door Infinity Ward is een algemeen bekende naam in de gameindustrie. Zelf heb ik de man ook al eens meerdere malen mogen ontmoeten en het is best een toffe peer die volgens mij altijd vrolijk is. Robert Bowling liet een paar uur geleden op zijn Twitter-account weten dat hij per direct ontslag neemt bij Activision en Infinity Ward.

Een reden voor zijn ontslag werd niet genoemd, maar hij is eigenlijk al sinds 2006 actief en is het gezicht geworden van Call of Duty. De laatste tijd heeft hij een veel grotere invloed gehad op de ontwikkeling, maar meeste mensen kennen hem als de community manager. Activision zelf heeft ook nog een statement de deur uit gedaan, die luidt als volgt:

β€œWe sincerely thank Robert for his many years of service. He’s been a trusted and valued member of the Infinity Ward team. We wish him all the best on his decision to pursue future opportunities,”

Of we de echte redenen achter zijn ontslag ooit te weten komen, dat lijkt me sterk. Wel willen we Robert Bowling veel succes wensen met zijn verdere carriere!