Dat Activision uitmelker eerste klas is, dat betekent niet dat uitgever Electronic Arts een goede reputatie heeft als het gaat om geld vangen. Want wat men nu toch heeft geflikt met Battlefield 3, dat slaat echt alles. Als je namelijk een Battlefield 3 speler bent die in de centjes zwemt, dan wordt EA graag dikke vrienden met je. Want die veel spelende gamer die alle unlocks heeft gehaald in de game, die doet er niet zo heel veel toe.

Je kunt namelijk, zonder dat je ook maar een minuut de game gespeeld hebt, alle wapens van Battlefield 3 unlocken, met je credit card. In de Amerikaanse PlayStation Store, waarschijnlijk later vandaag ook hier, zijn namelijk downloadbare content packs verschenen om alles te unlocken. Wil je letterlijk alle mogelijke wapens, upgrades en dergelijke hebben… dan kost je dit 40 dollar in totaal, hoef je verder niks voor te doen.

Als dit de nieuwe manier is van content unlocken in multiplayer games, dan weet ik niet of ik daar wel zo blij mee ben. Maar goed, alles is te koop, of niet EA?

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_4f725b8623b43.jpg