Het werd tijd maar eindelijk is hij ook verkrijgbaar in Nederland, de Prestige Edition van Call of Duty: Modern Warfare 2! De Prestige Edition is verkrijgbaar bij bol.com en bij de freerecordshop. Mocht je de Prestige Edition kopen dan moet je er maar liefst 170 euro voor de Prestige Edition neerleggen wat toch wel erg veel is vergeleken met de Verenigde Staten. In de Verenigde Staten kost de Prestige Edition maar 150 dollar wat omgerekend zo’n 107 euro is wat toch wel erg veel scheelt.

De Prestige Edition bevat een heuse nachtkijker, de Hardened Edition van de game zelf. Tevens bevat het een token om Call of Duty Classic te downloaden op het Playstation Network en een plastic hoofd van Soap MacTavish welke de hoofdrol speelde in Call of Duty 4: Modern Warfare. De Prestige Edition is tevens ook verkrijgbaar bij onze partner HDMovieSource.com voor maar liefst 130 euro en als je de coupon-code ”SENSE” gebruikt krijg je er nog is 3% korting bij! Wees er wel snel bij want de Prestige Edition is erg gelimiteerd.

UPDATE: De Prestige Edition is nu niet alleen verkrijgbaar Bol.com en Freerecordshop.nl maar hij is nu ook verkrijgbaar bij consoleshop.nl voor 169,- euro inclusief verzendkosten.